Gepubliceerd op woensdag 28 maart 2018
Schrijf u in voor onze kennissessie op 26 april. Onder de noemer IT in the BOX verzorgt ViaData in haar Skybox bij sc Heerenveen regelmatig trainingen over actuele IT-thema’s. Op 26 april vertelt Marco Tellekamp van Cisco over de mogelijkheden van de cloud-gebaseerde oplossingen van Cisco Meraki. Doe er uw voordeel mee!

Waarom zou je als organisatie kiezen voor cloud managed netwerken?
Dat is een vraag die bij steeds meer bedrijven speelt. Cloud-gebaseerde oplossingen halen veelal de on-premise varianten in. Dit komt deels doordat het updaten van de software bij leveranciers constant de focus heeft, waar een lokale IT-beheerder het installeren van de laatste updates moet inplannen. Snelheid, overzicht en efficiency zijn daarom belangrijke steekwoorden als we beide opties met elkaar vergelijken.

Tijdens de eerstvolgende IT in the BOX sessie komt u alles te weten over de verschillende mogelijkheden van Cisco Meraki. Omdat het gaat om een cloud-gebaseerde oplossing bent u in staat uw netwerk efficiënter te beheren en bent u altijd up-to-date. Het overzichtelijke Meraki-dasboard stelt u in staat relevante stuurinformatie te verkrijgen. Ervaar zelf de voordelen van Cisco Meraki en kom naar de IT in the BOX kennissessie van 26 april!

Over de spreker
Als Systems Engineer zorgt Marco Tellekamp dat de oplossingen die Cisco biedt, aansluiten bij de zakelijke behoeften van haar klanten. Dit vereist geavanceerde technologische kennis van de producten en de onderliggende technologie. Vanuit deze achtergrond kan Marco alles vertellen over de belangrijkste voordelen van Cisco Meraki.


Programma:

09:30 uur Inloop
10:00 uur Warming up en welkom (Robert Procee – ViaData)
10:15 uur Presentatie door Marco Tellekamp, Systems Engineer van Cisco
11:00 uur Rust
11:15 uur Demonstratie Meraki Dashboard
12:00 uur Cooling down en lunch
13:30 uur Einde

Gratis Access Point
De eerste tien aanmeldingen van deze IT in the BOX kennissessie worden beloond met een Meraki Access Point, dus wees er snel bij!


Evenementen

Download het bestand om deze automatisch toe te voegen aan uw agenda.

IT in the BOX

  Delen op Facebook   Delen op LinkedInAanmelden voor "Cloud managed netwerken met Cisco Meraki"?

Ook interessant


evenementen

CorporatieGids LIVE Kennisdag

Op 12 april aanstaande is ViaData aanwezig op de CorporatieGids LIVE Kennisdag in Expo...

15 maart 2018

evenementen

ViaData organiseert sportieve relatiedag

Mountainbiken zit menig ViaData-collega in het bloed. Toen onlangs werd voorgesteld om...

07 maart 2018