Afstudeerders gezocht

business
Parttime

Wij zijn voortdurend op zoek naar afstudeerders die graag willen leren en werken in een professionele, ambitieuze en innoverende onderneming. Er is plaats voor zowel HBO- als MBO-studenten. Als MBO-student moet je wel minimaal over niveau 4 beschikken.

ViaData is een ICT-dienstverlener die graag samenwerkt met jong talent. We horen het dan ook graag wanneer jij met jouw reeds opgebouwde vakkennis een interessante opdracht bij ViaData wilt uitvoeren. Op basis van een nadere omschrijving van de opdracht of een goed passende studierichting zullen wij met je in gesprek gaan om te kijken hoe we jou succesvol kunnen begeleiden.

Het enige wat we van jou vragen is gedrevenheid en een gezonde dosis humor.

Wat bieden wij jou?

Het werken bij ViaData wordt door onze collega’s als zeer prettig ervaren vanwege de relaxte werksfeer, platte organisatiestructuur en de grote mate van vrijheid. We zijn een relatief kleine club waar je met uiteenlopende vraagstukken (voor een grote diversiteit aan klanten) aan de slag kunt gaan.

Aanvullende informatie

Wil jij het maximale uit jezelf halen en deel uitmaken van een organisatie waar ruimte is voor jong talent met nieuwe ideeën? Neem dan contact op met ViaData door het invullen van onderstaand sollicitatieformulier. Wellicht ligt er een leuke en afwisselende stageplek inclusief stagevergoeding in het verschiet.

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor de opleidingen:

  • ICT beheerder niveau 4
  • Netwerk- en mediabeheerder niveau 4

Voor meer informatie kun je mailen naar recruitment@viadata.nl. Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Interesse in deze vacature?