Stay Connect-It met het webinar ‘communicatie’

Na alweer een succesvol gratis ‘Stay Connect-It’ webinar op 23 juni (formulieren), gaan we verder met het volgende onderwerp: het webinar van woensdag 15 juli staat in het teken van communicatie. De onderwerpen van onze webinars staan overigens op zichzelf; u hoeft één van de vorige edities niet te hebben gezien. Heeft u interesse in alle communicatiemogelijkheden die Connect-It te bieden heeft? Meld u dan snel aan en doe er uw voordeel mee!
connect-it webinars

Optimale communicatie: samen zorgen voor tevreden klanten!

Wist u dat 55% van de klanttevredenheid wordt bepaald door het reparatieverzoeken-proces? Natuurlijk wil de klant graag dat de reparatie snel en in één keer gefixt wordt. Echter, goede communicatie is hierin essentieel. Uw klanten willen geïnformeerd worden en betrokken worden bij het proces.

Is mijn reparatieverzoek gepland? Wanneer komt de monteur? Moet ik hier voor thuisblijven? Veel vragen die eenvoudig beantwoord kunnen worden. Denk aan even een automatische mail ter bevestiging van de afspraak. En een dag van te voren een reminder ontvangen over de geplande afspraak. Om niet de hele ochtend thuis te hoeven wachten, nog even een berichtje ontvangen dat de vakman onderweg is.

Maar hoe worden al die berichten tijdig verstuurd? En hoe regelt u dat met uw co-makers? Hoe organiseert u dat alle stakeholders in de keten tijdig en volledig worden geïnformeerd? In dit webinar laten we zien hoe u dit vanuit Connect-It geautomatiseerd regelt.

In het kort:

  • Woensdag 15 juli 2020
  • Vanaf 11:00 tot 11:45 uur
  • Online te volgen (u ontvangt een link)

Meer webinars

De komende maanden volgt een serie nieuwe webinars waarin specifieke thema’s aan bod komen. Zo organiseren we op 18 augustus een webinar over ‘Exchange integratie’. Ook de maanden daarna gaan we nieuwe onderwerpen behandelen. Omdat de webinars bedoeld zijn om onze klanten te helpen meer uit Connect-It te halen, zijn suggesties voor nieuwe onderwerpen zeer welkom! Houdt de website in de gaten voor de volgende webinars, of laat het ons alvast weten als u zich wilt aanmelden voor een specifiek onderwerp.

Aanmelden

Menu