Connect-It Webinar ‘Tips & Tricks’ #1

Connect-It van ViaData staat bekend als dé slimme planoplossing voor het plannen van dagelijks onderhoud. De afgelopen jaren is een reeks handige features aan de software toegevoegd. Features waarvan wij zien dat ze nóg beter kunnen worden benut. Want uiteindelijk bestaat Connect-It met één belangrijk doel: uw klanten nog blijer maken!

Laatste release?

Veel van onze klanten maken nog gebruik van versies waar inmiddels al één of meer nieuwe releases voor beschikbaar zijn. Hierdoor loopt u wellicht handige features mis. Bovendien heeft uw organisatie mogelijk (nieuwe) collega’s in dienst die Connect-It nog niet goed kennen.

Webinar ‘Tips en Tricks’

Op dinsdag 2 juni a.s. verzorgen Ronald Hofstra en Robin Postma van ViaData het gratis webinar ‘Tips en Tricks in Connect-It’. In deze eerste sessie van 45 minuten laten ze zoveel mogelijk tips zien die u als klant in staat stellen om de software zo optimaal mogelijk te gebruiken. Doe er uw voordeel mee! De eerste 10 deelnemers ontvangen een handige gadget waarmee thuiswerken een stukje makkelijker wordt gemaakt.

In het kort:

  • Dinsdag 2 juni 2020
  • Vanaf 11:00 tot 11:45 uur
  • Online te volgen (u ontvangt een link)

Meer webinars

In de loop van juni volgt een serie nieuwe webinars waarin specifieke thema’s aan bod komen. Denk hierbij aan het werken met formulieren, smartplanning en optimale communicatie naar stakeholders in het proces. Eventuele vragen over specifieke features uit het eerste webinar kunnen hier ook uitgebreid worden behandeld. We brengen u binnenkort op de hoogte van deze serie extra webinars.

Aanmelden

Menu