Maak kennis met consultant Daniël

Ruim een maand geleden startte Daniël bij ViaData als junior software consultant. Hij gaat zich specifiek richten op fieldservice projecten op het gebied van Microsoft Dynamics 365. Natuurlijk stelt hij zich even aan ons voor.
Foto Daniël Koning

Mijn naam is Daniël Koning, 25 jaar en woon samen met mijn vriendin in Groningen. In mijn vrije tijd lees ik graag en speel ik rugby. In gezelschap van vrienden speel ik vaak bordspellen onder het genot van een biertje. Ook ga ik regelmatig met vrienden op reis(jes) in het weekend of in de vakanties.

“Na het afronden van mijn studie Facility Management heb ik aan de Rijksuniversiteit Groningen mijn master Change Management gedaan. Dat laatste gaf mij de kans om mijn interesses in o.a. organisatiekunde, verandermanagement en technologie te combineren.

Vanwege mijn interesse in ‘change management’ vind ik het leuk om processen bij organisaties duidelijk in kaart te brengen en kritisch naar verandervraagstukken te kijken (waarom, hoe, wat). Daarbij werk ik graag samen in multidisciplinaire teams om samen optimalisatieslagen te behalen met het oog op positieve impact op mens en resultaat. Dankzij de huidige ontwikkelingen op het gebied van digitalisering kan ik dat doen met ondersteuning van technologie.

Vanuit mijn enthousiasme voor het vakgebied ben ik betrokken geweest bij een implementatie van een registratiesysteem bij een zorgorganisatie. Naast onderzoek en projecten, heb ik ook praktische ervaring opgedaan met fieldservice applicaties in de rol van bezorger. Nu ga ik hetzelfde enthousiasme inzetten bij ViaData om klanten te helpen veranderen en verbeteren. Als functioneel consultant ga ik mij focussen op Microsoft Dynamics 365. Als team pakken we uitdagende fieldservice projecten op bij zowel nieuwe als bestaande klanten”.