Corona-update: thuiswerken met Microsoft Teams nu gratis!

Om de toenemende behoefte aan werken op afstand tijdens de Corona-pandemie te ondersteunen, biedt Microsoft een jaar lang een gratis versie van Teams aan voor bedrijven die momenteel geen Office365 licentie hebben.

Microsoft Teams ondersteunt de samenwerking tussen en met collega’s. Gebruikers zijn in staat om informatie te delen, te vergaderen en (gelijktijdig) aan projecten en documenten te werken. Het belangrijkste voordeel? Onafhankelijk van plaats en tijd werken met relaties medewerkers en/of collega’s. U krijgt een proefversie van Microsoft Office365 Teams Commercial Cloud Trial, waarmee u toegang krijgt tot zakelijke services als Office Online, Vergaderingen, Chatten en meer.

Vandaag starten?

De veiligheid van uw medewerkers en relaties staat voorop. Tegelijkertijd leveren de noodzakelijke maatregelen ter inperking van COVID-19 de nodige uitdagingen op het gebied van bedrijfscontinuïteit. Om te zorgen dat uw mensen op afstand met elkaar kunnen samenwerken, zorgt ViaData dat u vandaag nog gebruik kunt maken van deze gratis thuiswerk-mogelijkheid. Neem contact op met uw accountmanager of bel ons via 0513 – 619 350. Kom via onderstaande button meer te weten over de mogelijkheden van Teams (pagina wordt de komende tijd aangevuld).

Wel of geen licentie

Microsoft Teams is onderdeel van Office 365. Als uw organisatie hier al een licentie voor heeft, dan bent u meteen in staat om gebruik te maken van Teams. Heeft u de licentie, maar werkte u nog niet met Teams, doorloop dan achtereenvolgens deze stappen:

  1. Log in met uw zakelijk e-mailadres.
  2. Bekijk deze blog van Microsoft en doorloop de instructies, zodat u meteen aan de slag kunt!

De mogelijkheden van Microsoft Teams

Organisaties worden verzocht hun medewerkers zoveel mogelijk thuis te laten werken. Maar hoe regelt u dit zo optimaal mogelijk, dus zonder dat dit ten koste gaat van productiviteit? Als Microsoft partner met specialisatie in cloudbased oplossingen helpen wij met dit vraagstuk. We zien veel initiatieven voorbijkomen. Daarom kijken we samen met u wat écht mogelijk is en waar uw organisatie daadwerkelijk iets aan heeft. Houdt onze website in de gaten voor meer informatie over alles wat Microsoft Teams te bieden heeft. Heeft u nu al vragen? Aarzel niet om direct contact op te nemen!