CorporatieGids LIVE Online Kennisdag

Op dinsdag 12 mei 2020 verzorgt ViaData een kennissessie tijdens de CorporatieGids LIVE Online Kennisdag. Als gevolg van de strengere coronaregels voor evenementen kan de kennisdag dit jaar in zijn oorspronkelijke vorm (Expo Houten) niet doorgaan. Daarom is het een digitaal event geworden.

Microsoft Fieldservice van ViaData

De online sessies waarop men zich inschrijft, zijn gratis te bezoeken voor werknemers van woningcorporaties. Een mooie kans om meerdere kennissessies op één dag te bekijken, gewoon vanaf de (thuis)werkplek. De sessie à 45 minuten van ViaData vindt plaats om 13:15 uur. Vanwege nieuwe ontwikkelingen in ons productportfolio staat de sessie geheel in het teken van Connect-It 365 Fieldservice, onze oplossing gebaseerd op Microsoft Dynamics. Onder meer de uitstekende integratie met Office365, Dynamics Empire Online en Tobias365 komen aan bod. Doe er uw voordeel mee!

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd in onze kennissessie? Meld u hier aan (u wordt doorgeleid naar de CorporatieGids website). Kies na het invullen van uw gegevens voor onze kennissessie van 13:15 uur. Graag tot 12 mei!

Menu