CorporatieGids LIVE Online Kennisdag

Op dinsdag 2 maart 2021 verzorgt ViaData drie kennissessies tijdens de CorporatieGids LIVE Online Kennisdag. Als gevolg van de coronaregels kan de kennisdag dit jaar wederom in zijn oorspronkelijke vorm (Expo Houten) niet doorgaan. Op 2 maart vinden kennissessies plaats rondom meerdere onderwerpen, waarbij ViaData specifiek ingaat op het ‘serviceproces dagelijks onderhoud’.

Voor wie?

De online sessies zijn bedoeld voor (én gratis te bezoeken door) corporatiemedewerkers die op een efficiënte manier kennis willen opdoen. Een mooie kans dus, om meerdere kennissessies op één ochtend te bekijken, gewoon vanaf de (thuis)werkplek.

10 redenen om over te stappen naar Connect-It365

Tijdens onze sessies (om 09:30, 10:15 en 11:00 uur) vertellen we in 30 minuten waarom Connect-It365 Fieldservice dé beste oplossing is voor uw corporatie. Niet alleen gaat het namelijk om bewezen functionaliteit op een toekomstbestendig platform… er zijn talloze andere redenen om de overstap te maken. We noemen de 10 belangrijkste redenen en natuurlijk krijgt u een korte inkijk in de oplossing. Wanneer u zich oriënteert op de beste oplossing voor het managen van service en onderhoud voor uw corporatie, wilt de sessie van ViaData beslist niet missen!

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd in onze kennissessie? Meld u hier aan (u wordt doorgeleid naar de CorporatieGids website). Kies na het invullen van uw gegevens voor één van onze kennissessies op het gewenste tijdstip. Graag tot 2 maart!

Menu