Ontmoet ons op Corporatieplein 2021

Eindelijk weer live! Op donderdag 23 september kun je ons ontmoeten op de jaarlijkse dag voor woningcorporaties in Expo Houten. CorporatiePlein 2021 is dé bedrijfsvoering, ICT en innovatiebeurs voor woningcorporaties. Je vindt ons van 9.30 – 16 uur op standnummer 52, waar we je graag de meest recente mogelijkheden laten zien van Connect-It 365 én waarom dat jou kan gaan helpen in een nog beter en kostenefficiënter management van je service en onderhoud.

Drie themadesks, drie innovaties

Pragmatisch als we zijn, houden we het graag concreet. Op onze stand vertellen we je aan drie verschillende themadesks graag meer over de onderwerpen, waarvan wij denken dat ze voor jou interessant kunnen zijn. Om je niet onnodig op de stand te laten wachten en om het coronaproof te houden, kun je hieronder een timeslot reserveren voor één of meerdere van deze onderwerpen.

  • De migratiedesk: wil je overstappen van Connect-It naar ons nieuwe toekomstbestendige Connect-It 365? Dat maken we in 6 simpele stappen inzichtelijk, wat je kunt verwachten, waar je tegen aan kunt lopen (of niet) en hoe je dit soepel kunt implementeren in je organisatie.
  • ‘Meten is weten is verbeteren’ desk: weet jij precies hoe je serviceorganisatie presteert? Denk dan bijvoorbeeld eens aan de bezettingsgraad van je vakmannen, je first-time-fix-ratio of het aantal gereden kilometers per dag. Met onze Power (BI) dashboards heb je dit gelijk in beeld. Wil je ook weten hoe het dagelijkse onderhoudsproces nog beter kan? Dan laten wij je graag kennismaken met process mining. Hiermee visualiseer je niet alleen de pijnpunten van je serviceproces, maar zie je ook concreet hoe en waar je dit kunt aanpassen en verbeteren.
  • De ‘Coolblue’ woningcorporatiedesk: alles voor een glimlach, ja Coolblue heeft dit tot achter de komma goed voor elkaar. Maar ook als woningcorporatie kun je op een dergelijke manier functioneren. Wij noemen het ‘the next step in service’. Precies weten wanneer de vakman bij de klant aankomt, contact via Whatsapp en chatbox (of natuurlijk gewoon bellen) en nog veel meer. Ieder contactpunt kent de actuele status van het serviceverzoek. Check het aan onze servicedesk en kom langs voor die glimlach.

Reserveer hier een timeslot voor 23 september

Nieuwsgierig naar wat het nieuwe Connect-It 365 op basis van Microsoft Dynamics je extra kan bieden? Reserveer dan direct een coronaproof timeslot voor je interessegebied. Inmiddels zijn al meerdere collega-woningcorporaties overgestapt naar ons nieuwe systeem. Wij delen vanzelfsprekend ook deze ervaringen met je. Graag tot ziens!

"*" geeft vereiste velden aan

Maak een keuze voor één of meerdere themadesks.
Geef hier je voorkeur op.
Mocht je een keuze hebben gemaakt voor anders. Graag hier aangeven met welke informatie wij je verder kunnen helpen.
AVG*
Menu