CorporatiePlein 2022

Donderdag 22 september vindt een nieuwe editie van CorporatiePlein – bedrijfsvoering, ICT en innovatiebeurs voor woningcorporaties – plaats in Expo Houten. CorporatiePlein biedt kennis en inhoud voor corporatiemedewerkers, onder meer op het gebied van onderhoud. Aangezien we daarover genoeg nieuws te vertellen hebben, zijn we dit jaar wederom vertegenwoordigd!

CorporatiePlein heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot hét kennisevenement voor corporatieprofessionals. De editie van 2022 wordt weer een ‘gewone’ vakbeurs met waar nodig wat aanpassingen. Aanmelden voor het event is al mogelijk: klik hieronder en bezoek ons op 22 september op stand 53.

Persoonlijker én efficiënter onderhoud uitvoeren

Werk je bij een woningcorporatie en ben je benieuwd naar mogelijkheden ter verbetering van het dagelijks onderhoudsproces? Wij helpen je om het proces sneller, beter, vriendelijker en (vaker) in één keer goed te laten verlopen. Voor het verhogen van de huurderstevredenheid én het kosteneffectief uitvoeren van servicetaken kom je dus naar stand 53. Laat je informeren over onze oplossingen voor corporaties!