Cybercrime-kennissessie met Kuiper Verzekeringen

Op donderdag 27 juni organiseren ViaData en Kuiper Verzekeringen een speciale kennissessie in het teken van cybercrime. Deze sessie vindt plaats in het ‘veiligste datacenter van Fryslân’, de ViaData Toren te Tjerkgaast (Spannenburg).
Veel bedrijven kennen de risico’s van cybercriminaliteit maar denken dat hun IT-omgeving voldoende is dichtgetimmerd. Klantgegevens die op straat liggen, downtime van uw website en kidnapping van uw computersysteem lijken dan een ‘ver van mijn bed show’. Maar zijn ze dat ook?

Live demo

Ondanks dat de meeste bedrijven hun IT-beveiliging goed voor elkaar hebben, is er vaak toch ergens een ‘deurtje’ te creëren. Security Consultant Martin ter Burg van ViaData laat u van dichtbij meemaken hoe eenvoudig gegevens in verkeerde handen kunnen vallen.

Risico’s afdekken

Uit de praktijk blijkt dat 100% beveiliging tegen cybercriminaliteit niet bestaat. Wel kunt u – onder andere met een Cyber en Data Risks verzekering – de bedrijfsrisico’s enorm verkleinen. Xandra ter Riet – Lokkerbol van Hiscox Nederland is gespecialiseerd in verzekeringen op het gebied van Cyber en Data Risks en vertelt u alles over de mogelijkheden om cyberrisico’s af te dekken.

Programma

09:30 uur Inloop
10:00 uur Welkom en introductie (Kuiper Verzekeringen en ViaData)
10:30 uur Live demo: cybercrime is dichterbij dan u denkt (Martin ter Burg, ViaData)
11:00 uur Pauze
11:15 uur Het verkleinen van bedrijfsrisico’s m.b.t. cybercrime (Xandra ter Riet – Lokkerbol, Hiscox)
12:15 uur Afronding en lunch
13:30 uur Einde programma

Aanmelden

Menu