End-to-end Fieldservice met Connect-It 365

Als manager wilt u met uw serviceorganisatie uw klanten de beste service bieden. Binnen uw organisatie dient dit eenvoudig en efficiënt – tegen zo laag mogelijke kosten – te verlopen. ViaData heeft hier een antwoord op, met haar op Microsoft gebaseerde fieldservice managementoplossing. Gecombineerd met 15 jaar fieldservice-ervaring kunnen we u helpen om uw servicedienst tot 25% efficiënter te laten verlopen.
Fieldservice proces

De beste match

Dankzij onze samenwerking met Microsoft hebben wij in januari een geheel nieuwe fieldservice managementoplossing geïntroduceerd, gebaseerd op het Dynamics 365 business platform. De naam Connect-It 365 Fieldservice verwijst naar deze samenwerking. We zien het als de beste match voor het managen van vastgoedonderhoud; de bewezen oplossingen van onze Connect-It plansoftware op een Microsoft platform.

Marktleider in de corporatiebranche

De in eigen beheer gemaakte oplossing Connect-It is sinds haar ontstaan – bijna 20 jaar geleden – uitgegroeid tot dé plansoftware binnen de vastgoedbranche. Niet voor niets wordt het dagelijks gebruikt voor het onderhouden van een ruime meerderheid VHE’s in de corporatiesector. Met Connect-It wordt onder meer de planning van werkbonnen en de rijroute van uw vaklieden automatisch geoptimaliseerd. Dit resulteert in maximale efficiëntie, lagere operationele kosten én tevreden klanten.

Ultieme samenwerking

Alle functionaliteiten van de bestaande Connect-It software – en meer – zijn nu geplaatst op het fundament van het Microsoft Dynamics 365 business platform. Als fieldservice specialist stelt deze combinatie ons in staat om datgene te doen waar wij goed in zijn: ondersteunen van het fieldservice proces van begin tot eind. Tegelijkertijd stroomlijnt Microsoft alle overige zaken die bij uw bedrijfsbeheer komen kijken. U profiteert van naadloze integratie met uw Microsoft ERP-systeem en natuurlijk met bedrijfsapplicaties als Outlook en Office. Omdat wij ons volledig kunnen focussen op de ondersteuning van uw onderhoudsdienst, zijn we in staat om uw wensen snel te vertalen naar nieuwe features.

Krachten bundelen

Het thema van BouwBeurs 2019 luidt: “tijd om de krachten te bundelen”. Des te meer aanleiding om u tijdens deze vakbeurs te overtuigen van onze oplossingen en expertise. De specialisten van ViaData staan klaar om de mogelijkheden met u te bespreken. Hebben wij uw interesse gewekt? Dan mag u een demonstratie van deze oplossing niet missen.

Vakman van de toekomst

Bezoekers hebben ook de mogelijkheid om op onze stand (08.E024) te ervaren welke rol technische ontwikkelingen kunnen hebben bij het faciliteren van de ‘vakman van de toekomst’. Bekijk de mogelijkheden door onze Microsoft HoloLens.