Gepubliceerd op dinsdag 08 mei 2018
Onder de noemer IT in the BOX verzorgt ViaData in haar Skybox bij sc Heerenveen regelmatig trainingen over actuele IT-thema’s. Op donderdag 21 juni vertelt Rob Groenhuis van VMware over de IT-omgeving van de toekomst.

Omdat de ontwikkelingen binnen de branche elkaar in razend tempo opvolgen, doet een organisatie er goed aan zich van de laatste IT-ontwikkelingen op de hoogte te stellen. Tijdens deze IT in the BOX kennissessie nemen we u mee in de wereld van hybrid cloud en software defined oplossingen.

We starten de ochtend met de toekomstvisie van VMware op hybrid cloud: wat is er (nu al) mogelijk en hoe ziet de toekomst eruit. Na de rust gaan we dieper in op specifieke technologische ontwikkelingen als software defined storage en networking. De combinatie van beide onderwerpen biedt zowel voor IT-managers als systeembeheerders een interessant programma. Graag tot 21 juni!

Over de spreker
Voor het delen van kennis van de oplossingen en visie van VMware is Rob Groenhuis een bekend en veel gevraagd spreker. Vanuit zijn achtergrond als Systems Engineer praat Rob u bij over belangrijke ontwikkelingen die de komende jaren een rol zullen spelen.


Programma:

09:30 uur Inloop
10:00 uur Warming up en welkom (Robert Procee – ViaData)
10:15 uur VMware toekomstvisie: Hybrid cloud
11:15 uur Rust
11:30 uur Software defined storage (vSAN), networking (NSX)
en de laatste ontwikkelingen in vSphere 6.7
12:30 uur Cooling down en lunch
13:30 uur Einde

  Delen op Facebook   Delen op LinkedInMeld u aan voor deze kennissessie!

Ook interessant


evenementen

Connect.frl

Het Connect.frl event: inspirerende sprekers, nieuwe ontwikkelingen, een college tour...

16 november 2018

evenementen

Microsoft event: digitale optimalisatie voor woningcorporaties

Op dinsdag 27 november vertellen zeven Microsoft partners over digitale...

04 november 2018