Gepubliceerd op maandag 14 mei 2018
Maakt u al een aantal jaren gebruik van de Connect-It software? Speciaal voor klanten van ViaData Mobile Solutions organiseren wij speciale inspiratiesessies, waarin we u helpen om uw én onze dienstverlening verder te optimaliseren!

Up-to-date
Om te zorgen dat onze klanten alle beschikbare functionaliteiten zo goed mogelijk benutten, informeren wij regelmatig over nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot de Connect-It software. Wij doen dit door middel van onze releasemails, de nieuwsbrief en natuurlijk het persoonlijke contact van onze consultants en accountmanagers met de klant. Desondanks zien wij regelmatig kansen voor optimalisatie.

Omdat wij onze klanten willen helpen met het leveren van de best mogelijke service, organiseren wij graag een speciale inspiratiesessie met u. Tijdens deze sessie praten we u bij over alle functionaliteiten, verbeteringen en zaken waar we aan werken. Samen met u kijken we hoe we dit proces nog verder kunnen verbeteren. U heeft uiteraard de volledige vrijheid bij het invullen van de sessie en we zorgen dat al uw vragen worden beantwoord.

Interesse?
De komende periode gaan we onze klanten persoonlijk benaderen voor het plannen van een Connect-It inspiratiesessie. Hiervoor kunnen we bij u langskomen, maar uiteraard ben u ook van harte welkom om een kijkje binnen onze organisatie te nemen. Het is tevens mogelijk om een sessie op grote hoogte te organiseren, in de ViaData Toren in Spannenburg. Heeft u nu al interesse en wilt u op korte termijn een afspraak inplannen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op!

  Delen op Facebook   Delen op LinkedInNeem contact met mij op!

Gebruik dit formulier enkel voor niet spoedeisende vragen

Ook interessant


evenementen

Connect.frl

Het Connect.frl event: inspirerende sprekers, nieuwe ontwikkelingen, een college tour...

16 november 2018

evenementen

Microsoft event: digitale optimalisatie voor woningcorporaties

Op dinsdag 27 november vertellen zeven Microsoft partners over digitale...

04 november 2018