Gepubliceerd op dinsdag 05 juni 2018
Op dinsdag 12 juni is ViaData Mobile Solutions aanwezig bij het Koudemiddelen Congres 2018. Tijdens het congres wordt de bezoeker bijgepraat over alle aspecten die bij het werken met koudemiddelen komen kijken.

Koudemiddelenregistratie
Als koeltechnisch bedrijf bent u verplicht te werken conform de Europese F-gassenverordening. Behalve de verplichte certificering van uw vaklieden zorgt dit voor veel administratieve taken bij het installeren, onderhouden en afbreken van een installatie. De module F-gassen van Connect-It stelt u in staat de registraties digitaal in te voeren en te verwerken. Niet alleen kunt u de werkzaamheden op een slimme manier plannen, ook zorgt u dat uw monteurs alle benodigde (historische) informatie van de installaties voorhanden hebben.

In control
Met de digitale formulieren van Connect-It registreert u eenvoudig de resultaten van bijvoorbeeld het vacumeren en lekdichtheidsbeproevingen. Het bijhouden van het verbruik en de terugname van koudemiddelen levert een duidelijk overzicht op. Behalve deze koudemiddelenbalans beschikt u over alle vereiste rapportages (incl. flessenkaart) en een digitaal logboek per installatie.

  Delen op Facebook   Delen op LinkedInMeer weten over "Koudemiddelen Congres 2018"?

Gebruik dit formulier enkel voor niet spoedeisende vragen

Ook interessant


evenementen

Connect.frl

Het Connect.frl event: inspirerende sprekers, nieuwe ontwikkelingen, een college tour...

16 november 2018

evenementen

Microsoft event: digitale optimalisatie voor woningcorporaties

Op dinsdag 27 november vertellen zeven Microsoft partners over digitale...

04 november 2018