Gepubliceerd op donderdag 04 januari 2018
Van 6 t/m 9 februari 2018 installeert ViaData zich in de Jaarbeurs te Utrecht voor de VSK, de tweejaarlijkse beurs voor de Verwarming-, Sanitair- en Klimaattechniek. Daar laten wij u graag zien dat met zes eenvoudige verbeterslagen veel winst valt te behalen met slimme planning én aansturing van service & onderhoud. De tool voor deze verbeterslagen is Connect-It, de slimme fieldservice software van ViaData. Bezoek onze stand en ontdek hoe ú het verschil kunt maken in service en onderhoud!

Beursactie: lever in en win!

Laat tijdens installatiebeurs VSK uw visitekaartje achter bij ViaData, standnummer D065 in hal 9, om kans te maken op het boek 'Service Excellence' door Jean-Pierre Thomassen en Eric de Haan óf een procesanalyse ter waarde van € 2.000,-.


Het boek Service Excellence laat zien hoe je excellente service bereikt vanuit het management- en organisatieperspectief. Raamwerk is het Service Excellence Model, bestaande uit zeven principes die richtinggevend zijn voor het werken aan uitzonderlijke klantbeleving.


Voor een grondige analyse bezoeken wij uw organisatie en kijken we naar de kwaliteit van uw dienstverlening. Welk percentage storingsmeldingen wordt bij het eerste bezoek opgelost? Hoe efficiënt verloopt de communicatie met uw klanten en hoe vaak treft u klanten niet thuis? Meldt uw klant zelf een storing of zijn uw installaties in staat hun eigen onderhoudsbehoefte te voorspellen?

Een verbetering van de processen rondom uw werkbonnen zorgt voor meer efficiëntie. Niet alleen bespaart u kilometers en reistijd, ook leidt dit doorgaans tot een aanzienlijke verhoging van de klanttevredenheid en besparingen op arbeid en materiaal.

Ook wanneer u al klant bent, kan een procesanalyse waardevolle informatie en connected customers opleveren. Vergeet dus niet uw visitekaartje bij onze stand achter te laten of neem contact op met uw accountmanager.


Uw gratis toegangsbewijs voor VSK 2018 bestelt u eenvoudig door u hier te registreren. Zo loopt u tijdens uw beursbezoek direct de beursvloer op en hoeft u niet te wachten bij de registratiebalie. U bent van harte welkom bij ViaData op stand 09D065.


Wilt u een afspraak maken na afloop van de beurs? Laat hier uw gegevens achter.

Indien u wilt dat wij na afloop van de beurs contact met u opnemen, laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier.


  Delen op Facebook   Delen op LinkedInJa, ik wil een afspraak na de beurs. Neem contact met mij op!

Ook interessant


evenementen

IT Security & GDPR in de praktijk

Schrijf u in voor IT in the BOX op 15 februari. Onder de noemer IT in the BOX verzorgt...

18 januari 2018