ViaData Fieldservice is op zoek naar een Full stack developer

business
36 – 40 uur

Vind jij het leuk om software te ontwikkelen of waar nodig aan te passen? Heb je hier het nodige talent voor? En ben je op zoek naar een leuke baan bij een no-nonsense ICT-organisatie in het Noorden van Nederland? ViaData zoekt een full stack developer. Iemand die het leuk vindt om met klanten te werken aan de meest optimale software oplossing voor hun vraagstukken. Ben jij analytisch, accuraat en tegelijkertijd communicatief? Denk je van nature in oplossingen en mogelijkheden? Lees dan verder en kijk of deze vacature bij je past!

ViaData Fieldservice levert Fieldservice Management-oplossingen gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 voor serviceorganisaties. Wij bieden software oplossingen voor het soms ingewikkelde werkproces van de buitendienst. Wij werken veel voor woningcorporaties en breiden onze diensten steeds meer uit naar andere sectoren zoals de bouwservice en installatiebranche. Je komt te werken in een jong team dat goed op elkaar ingespeeld is, volgens Scrum werkt en dat customer engagement hoog in het vaandel heeft staan.

Jouw kerntaken

 • Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het ontwikkelen en aanpassen van software. Dat doe je vanzelfsprekend op basis van het architectuurplaatje, functionele specificaties en/of testscripts.
 • Je weet wat bij de klant speelt en waar de behoefte ligt. De oplossing die je aandraagt moet de klant helpen zijn of haar organisatieprocessen te verbeteren. Dat kan alleen als je precies op de hoogte bent van wat de organisatie wil bereiken, hoe jouw oplossingen hieraan bij kunnen dragen en hoe de klantomgeving er op dat moment uitziet.
 • Je bewaakt het gehele (ontwikkel)traject en werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en de klant.
 • Concreet betekent dit dat je Service Apps gaat maken en inrichten in Microsoft Azure. Dat je customizations maakt in en voor het Microsoft Dynamics platform. En dat je (onder andere) gaat werken met de tools Azure DevOps, Visual Studio en GIT.

Jouw kennis en competenties

Wij zoeken een enthousiaste collega en hebben verder het volgende wensenlijstje:

 • Minimaal een afgeronde en relevante HBO opleiding
 • 3 – 5 jaar relevante werkervaring
 • Ervaring in het programmeren (met specifieke kennis en ervaring in de taal C#)
 • Wenselijk, maar niet vereist: kennis en ervaring in Xamarin, Javascript of Typescript en Odata
 • Het kunnen realiseren van gebruikersinterface, technisch gegevensontwerp waaronder gegevensmodellering en het testen en uitrollen van systemen
 • Communicatief vaardig en een positieve instelling
 • Leergierig en ondernemend

Wat bieden wij jou?

Bij ViaData ontvang je een marktconform salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrij pensioen. Hybride werken is bij ons de standaard; je kunt dus zowel op kantoor als thuis je werkzaamheden verrichten.

Het werken bij ViaData wordt door onze collega’s als zeer prettig ervaren vanwege de relaxte werksfeer, platte organisatiestructuur en de grote mate van vrijheid. We zijn een relatief kleine club waar je met uiteenlopende vraagstukken te maken hebt en wij jou alle kans bieden jezelf te ontwikkelen. Is deze vacature jou op het lijf geschreven en je benieuwd of jij en ViaData bij elkaar passen? Dan gaan we graag het gesprek met je aan.

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Sietse Bakker, teamleider technisch software consultants, telefoon 0513 – 619 350. Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Interesse in deze vacature?