Uw zorg, onze aandacht

ViaData focust zich op het beheren van een stabiele en efficiënte ICT-omgeving, terwijl u zich richt op de kerntaken van organisatie. U weet als geen ander wat het betekent wanneer het bedrijfsproces wordt onderbroken. Met onze kennis, ervaring en door écht te begrijpen wat de klant wenst, hebben wij diverse dienstenpakketten ontwikkeld om u te kunnen ontzorgen. Monitoring van uw ICT-omgeving, on-site en remote beheer, ruime bereikbaarheid (consignatie), Mobile Device Management of beheer op maat, ViaData ontzorgt.

24/7 bereikbaarheid

Als u ook buiten reguliere kantooruren afhankelijk bent van uw ICT-omgeving, is het prettig als uw ICT-specialist ook buiten kantooruren bereikbaar is. Hiervoor biedt ViaData consignatiediensten, waarmee urgente storingen ook buiten kantoortijden kunnen worden doorgegeven en een consultant van ViaData binnen de afgesproken tijd actie onderneemt. Storingen worden doorgegeven op een alarmeringsnummer waarbij u een pincode ontvangt.

De consignatiedienst is af te nemen als toevoeging op de standaard remote beheerovereenkomst en kent twee varianten:

check

24/7

Maandag tot en met zondag, 24 uur per dag

check

13/7

Maandag tot en met zondag van 8:00 tot 21:00 uur

Ronald Terschegget, ICT'er bij JIP
Ronald Terschegget, ICT'er bij JIP
Ik heb rechtstreekse lijnen met de technisch consultants van ViaData en kan ze altijd bellen. Jullie nuchtere, no-nonsense manier van werken past bij die van ons”.

– Ronald Terschegget, ICT bij bedrijfsgroothandel JIP.

Gerelateerd:

Niets gevonden.

Wij werken onder meer voor:

sc Heerenveen logo
Menu