Mobile Device Management

De Mobile Device Management module van ViaData stelt IT-beheerorganisaties in staat om alle soorten mobiele devices te managen. Het is onderdeel van dezelfde beheer- en monitoringomgeving als waarmee desktops, laptops en servers worden beheerd.

Met de groei van steeds krachtiger mobiele apparatuur worden kritische bedrijfsdata met het grootste gemak meegesleept. Kreten zoals Bring Your Own Device (BYOD) en Het Nieuwe Werken zijn aan de orde van de dag. Dat is toe te juichen – het verhoogt immers de productiviteit – maar vereist tegelijk adequaat en consequent apparaatbeheer voor alle devices.

Manage al uw systemen vanaf één centraal dashboard. Deze geeft u het overzicht dat nodig is om efficiënt, consistent en betrouwbaar alle mobiele apparatuur te volgen, te updaten en te back-uppen. Mobile Device Management ondersteunt iOS, Android, Windows Phone 8 en Blackberry”.

Wat kunt u met Mobile Device Management?

check

Automatische e-mailconfiguratie en andere (netwerk)instellingen op één of meerdere devices uitvoeren/aanpassen

check

Back-uppen en restoren van gebruikersdata

check

Applicaties toestaan of blokkeren

check

Gedetailleerde beheerinformatie verzamelen en deze in een eenvoudig te raadplegen archief bewaren. Administrators en helpdeskmedewerkers kunnen op deze wijze snel technische ondersteuning voor problemen bieden doordat ze volledig inzicht hebben in het complete netwerk

check

Op basis van historie én realtime de locatie traceren van mobiele devices

check

Verloren of gestolen devices vergrendelen, de data wissen of resetten

U kunt Mobile Device Management van ViaData afnemen als afzonderlijke module, met dezelfde voorwaarden als alle andere Managed Services. Het is op dit moment alleen beschikbaar als applicatie die door uw eigen ICT afdeling wordt gebruikt.

Menu