[UITGESTELD] IT in the BOX kennissessie: hosted telefonie

Onder de noemer IT in the BOX verzorgt ViaData in haar skybox bij sc Heerenveen regelmatig kennissessies over actuele IT-thema’s. Donderdag 2 april staat in het teken van ontwikkelingen op het gebied van hosted telefonie. Maakt uw organisatie al gebruik van deze dienst of verdiept u zich nog in de mogelijkheden? Voor beide situaties komt relevante informatie aan bod. Doe er uw voordeel mee!
IT in the BOX logo [klein]

Deel 1 – Videobellen & vergaderen vanuit Microsoft Teams

Met elkaar samenwerken is de trend. Er bestaan veel tools om allerlei teams met elkaar te verbinden. Gastspreker Ricky Ong van Lydis neemt u mee in de ontwikkelingen op het gebied van vergaderen en bellen met Microsoft Teams.

Deel 2 – Nieuwe features van hosted telefonie

In het tweede deel van de kennissessie gaan we in op interessante mogelijkheden en nieuwe features binnen de wereld van hosted telefonie. Gastspreker Edwin Koopmans van RoutIT brengt u op de hoogte van mogelijkheden waarmee u nóg meer kunt profiteren van al het moois dat hosted telefonie te bieden heeft.

ViaData ondersteunt.

Hosted telefonie is één geïntegreerde communicatie oplossing. Daarom wordt ook het beheer ervan steeds vaker bij de afdeling IT-beheer belegd. Als ICT-dienstverlener met specialisatie in infrastructuren kan ViaData hosted telefonie voor uw organisatie laten werken zonder dat u in de mogelijkheden wordt beperkt. Tijdens deze kennissessie komt aan bod hoe wij u daarin ondersteunen.

Programma

09:30 uur Inloop
10:00 uur Warming up en welkom, Robert Procee – ViaData
10:15 uur Deel 1 – ‘Videobellen & vergaderen vanuit MS Teams’
Gastspreker: Ricky Ong van Lydis
11:15 uur Rust
11:30 uur Deel 2 – ‘Ontwikkelingen en nieuwe features’
Gastspreker: Edwin Koopmans van Rout-iT
12:30 uur Cooling down en lunch
13:30 uur Einde programma

Aanmelden

    Menu