IT in the BOX kennissessie: hosted telefonie

Onder de noemer IT in the BOX verzorgt ViaData in haar Skybox bij sc Heerenveen regelmatig trainingen over actuele IT-thema’s. Op donderdag 28 november gaan we in op hosted telefonie. Maakt uw organisatie al gebruik van deze dienst of verdiept u zich nog in de mogelijkheden? Voor beide situaties komt relevante informatie aan bod. doe er uw voordeel mee!
IT in the BOX logo [klein]

Inhoud

De meeste organisaties zijn inmiddels overtuigd van de voordelen van hosted telefonie, denk aan flexibiliteit, betaalbaarheid en efficiency. Om te voorkomen dat u bij het inrichten ervan door uw bestaande ICT-infrastructuur wordt beperkt, lichten we toe met welke (rand)zaken u rekening zou moeten houden. We bieden diverse handvatten om hosted telefonie zo optimaal mogelijk voor uw bedrijf te laten werken.

Nieuwe features

In het tweede deel van de kennissessie gaan we in op interessante mogelijkheden en nieuwe features. Gastspreker Edwin Koopmans van Rout-IT brengt u op de hoogte van mogelijkheden waarmee u nóg meer kunt profiteren van al het moois dat hosted telefonie te bieden heeft.

ViaData ondersteunt.

Het inrichten van hosted telefonie valt grotendeels samen met uw ICT-infrastructuur. Daarom wordt ook het beheer ervan steeds vaker bij de afdeling IT-beheer belegd. Als ICT-dienstverlener met specialisatie in infrastructuren kan ViaData hosted telefonie voor uw organisatie laten werken zonder dat u in de mogelijkheden wordt beperkt. Tijdens deze kennissessie komt aan bod hoe wij u daarin ondersteunen.

Programma

09:30 uur Inloop
10:00 uur Warming up en welkom, Robert Procee – ViaData
10:15 uur Deel 1 – ‘Hosted telefonie voor u laten werken’
11:15 uur Rust
11:30 uur Deel 2 – ‘Ontwikkelingen en nieuwe features’
Gastspreker: Edwin Koopmans van Rout-iT
12:30 uur Cooling down en lunch
13:30 uur Einde

Aanmelden

Menu