Junior technisch consultant(s)

business
Fulltime

Wil jij starten op de arbeidsmarkt bij een leuke organisatie waar je veel leert en je jezelf verder kunt specialiseren binnen de ICT? Dan kun je als junior technisch consultant aan de slag bij ViaData Automatisering in Heerenveen.

ViaData levert binnen de unit INFRA een grote diversiteit aan infrastructuuroplossingen met als zwaartepunt Cisco networking & security, HP server & storage, VMware datacenter en VDI. Klinkt dit als iets waarvan jij deelgenoot wilt uitmaken? Bekijk hieronder de vacature en solliciteer direct.

Functie eisen
Wat bieden wij jou?
Aanvullende informatie
Functie eisen

ViaData hecht veel waarde aan de match tussen onze medewerkers en de organisatie. We zoeken een open, enthousiaste en communicatief vaardige collega en hebben verder het volgende wensenlijstje:

  • Een (bijna) afgeronde HBO-opleiding richting ICT-infrastructuur of een MBO-opleiding niveau 4 richting ICT aangevuld met certificeringen
  • Gezonde dosis humor en doorzettingsvermogen
  • Sterke wil om je verder te ontwikkelen en om diverse certificeringen te behalen
  • Je bent altijd op zoek naar uitdagingen
Wat bieden wij jou?

Wij betalen een prima marktconform salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrij pensioen. Het werken bij ViaData wordt door onze collega’s als zeer prettig ervaren vanwege de relaxte werksfeer, platte organisatiestructuur en de grote mate van vrijheid. We zijn een relatief kleine club waar je met uiteenlopende vraagstukken (voor een grote diversiteit aan klanten) aan de slag kunt gaan.

Aanvullende informatie

Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze starters die net hun MBO of HBO diploma op zak hebben. Jonge mensen met een sterke wil om zich te ontwikkelen en beschikken over een “niet lullen maar poetsen” mentaliteit.

Voor meer informatie kun je bellen met 0513 – 61 93 50. Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Interesse in deze vacature?

Menu