Gepubliceerd op woensdag 06 juni 2018
Sinds twee maanden maken 50 vakmannen van WonenBreburg dagelijks gebruik van de planning en mobiele software Connect-It van ViaData Mobile Solutions. Na een uitgebreid implementatietraject, waarbij in samenwerking met cegeka-dsa en WonenBreburg de processen zijn geoptimaliseerd en tevens nieuwe functionaliteiten zijn ontwikkeld, volgde op 26 maart de officiële livegang (foto).

Ter verfijning van de software is samen met ViaData gewerkt aan een product dat het dagelijks onderhoudsproces van woningcorporaties nog beter ondersteunt. WonenBreburg is betrokken geweest bij de totstandkoming en het testen van deze functionaliteiten. Ronald Hofstra, software consultant bij ViaData: “Tijdens het gehele proces heeft WonenBreburg waardevolle input geleverd, waarmee zowel ViaData als cegeka-dsa haar software nog verder hebben kunnen verbeteren”.

Gerd Kleijberg, Teamleider Onderhoudsdienst bij WonenBreburg, was nauw betrokken bij het project. “We draaien nu een tijdje met het nieuwe systeem en het is me vooral opgevallen hoe duidelijk en overzichtelijk het werkt. Omdat we te maken hebben met techneuten is het belangrijk om tekst en uitleg te krijgen hoe bepaalde zaken werken en waarom. Met dank aan deze heldere uitleg waren onze vaklieden snel gewend aan het nieuwe systeem. En de flexibiliteit van Connect-It is echt top. Daardoor zijn we samen met de werkgroep tot mooie resultaten gekomen”.

Mede dankzij de feedback van de werkgroep is inmiddels alweer een nieuwe software-release van Connect-It uitgekomen. “Eén van de voordelen van de nieuwe versie is het vooruit kunnen wijzigen van roosters of het uitroosteren van iemand die uit dienst gaat. We hopen dan ook snel over te kunnen gaan op de nieuwe versie. Zodra we het uitgebreid hebben getest en alles goed loopt, kan de implementatie worden doorgezet”, aldus Gerd Kleijberg.

Over de corporatie
WonenBreburg is een woningcorporatie met bijna 30.000 huurwoningen in onder meer Tilburg en Breda. Bij de corporatie werken ongeveer 350 mensen, waaronder 50 vaklieden, 6 planners, 3 uitvoerders en 2 magazijnmeesters.

  Delen op Facebook   Delen op LinkedInOok interessant


software

Connect-It Mobiele werkbon

Met de mobiele werkbon app is de administratieve verwerking voor de vakman een fluitje...

06 juni 2018

software

Connect-It

Het plansysteem van Connect-It is de ideale planoplossing voor Woningcorporaties, bouw-...

06 juni 2018