Maatregelen m.b.t. Corona: ongewijzigde service

De ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus (COVID-19) worden door ViaData nauwlettend in de gaten gehouden. De gezondheid van onze klanten, relaties en medewerkers is voor ons het meest belangrijk. Daarom volgen we vanzelfsprekend de adviezen van het RIVM. Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen blijven bedienen, hebben wij onderstaande maatregelen genomen.
Bedrijfscontinuïteit

Iedere medewerker van ViaData kan zijn of haar werkzaamheden vanuit huis uitvoeren. Daarmee borgen wij de toegang tot alle systemen en servers en kunnen wij de service verlenen die u van ons gewend bent.

Aanwezigheid medewerkers en afspraken

Vanaf heden (maandag 16 maart) tot en met 6 april 2020 werken onze medewerkers zoveel mogelijk thuis. De bezetting op ons kantoor is daarom lager dan gebruikelijk, maar er zijn tijdens kantoortijden te allen tijde medewerkers aanwezig.

Servicedesk bereikbaar!

Onze Servicedesk is via de normale kanalen bereikbaar, op de tijden die u van ons gewend bent. Ook deze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis.

Consultancy

In de meeste gevallen kan (geplande) consultancy gewoon doorgaan. Op afstand kunnen wij veelal onze werkzaamheden ongehinderd uitvoeren. Voor wat betreft de communicatie zal zoveel mogelijk worden gezocht naar alternatieven (telefoon, video conferentie, Microsoft Teams enz.) om onze dienstverlening onveranderd te laten doorgaan. Daar waar een persoonlijk bezoek noodzakelijk is, bieden we maatwerk.

Sales

Contact met klanten en leveranciers verloopt zoveel mogelijk via e-mail, telefoon en video. Daar waar een face-to-face bespreking noodzakelijk is bieden we maatwerk. Bijeenkomsten met grotere groepen zullen worden geannuleerd.

Kort samengevat:
  • Onze Servicedesk is onverminderd bereikbaar (0513-619340)
  • Consultancy gaat door, hetzij zoveel mogelijk op afstand
  • Contact met klanten zoveel mogelijk via e-mail, telefoon en video
  • Fysieke afspraken die noodzakelijkerwijs doorgaan, vinden plaats in grote ruimtes om ‘fysiek’ zo groot mogelijke afstand te bewerkstelligen
  • Meetings met grote(re) groepen mensen zijn/zullen worden geannuleerd.
  • Onze kennissessies en overige events zijn tot 6 april 2020 geannuleerd.
  • Deelname aan externe events bij externe partijen is of zal worden geannuleerd.
  • Wij schudden geen handen.

ViaData levert.

Zoals benadrukt staat ViaData voor alle klanten klaar en is onze bereikbaarheid (weliswaar deels via alternatieve kanalen) zoals u van ons gewend bent. Vanzelfsprekend houden we u op de hoogte van onze maatregelen na 6 april. Bij vragen of zorgen, aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen!

Met vriendelijke groet,

Namens alle collega’s van ViaData automatisering,
Ytzen Terpstra en Robert Procee