Networking & Security

Altijd snel én veilig kunnen werken

Het belang van networking & security? Het netwerk in je organisatie moet het gewoon altijd doen. Snel en stabiel kunnen werken is een basisvoorwaarde of te kunnen excelleren in die tak waarin je werkzaam bent. Het netwerk moet hiervoor goed afgestemd zijn op het type organisatie en het aantal gebruikers. En dat is waar wij goed in zijn. Bovendien stelt al het dataverkeer extra eisen aan de beveiliging. Een cyberattack van buitenaf is meer dan regel dan uitzondering. Wij werken samen met de beste providers en stemmen dit precies af op dat wat je organisatie nodig heeft. Als je wilt kunnen we ook een stapje verder gaan. Denk dan aan preventief onderhoud, (remote) beheer en vanzelfsprekend service op afstand of ter plekke wanneer dat nodig is.

favicon ViaData
Altijd een snel en stabiel netwerk
favicon ViaData
Optimale beveiliging tegen aanvallen
favicon ViaData
Toegespitst op jouw core business

Waarom?

favicon ViaData
Altijd een snel en stabiel netwerk
favicon ViaData
Optimale beveiliging tegen aanvallen
favicon ViaData
Toegespitst op jouw core business

De backbone van je organisatie

Om efficiënt en effectief te kunnen werken zijn networking & security basisbehoeftes. Of je nu werkt in een kantooromgeving, voor een productiebedrijf, in de zorg of heel ergens anders. Zonder goede en veilige verbinding, die past bij je organisatie, is werken tegenwoordig bijna onmogelijk. Noem het daarom de backbone van je organisatie. Wij adviseren je graag wat voor jou de meest optimale en kosten-efficiënte oplossing is. Met toekomstbestendigheid in het achterhoofd.

Security

Sla elke aanval af en bescherm je data optimaal.

Cyberweerbaarheid

Dat bedrijven en organisaties regelmatig het slachtoffer zijn van cybercriminaliteit, hoeven we je niet te vertellen. Doe je niets of te weinig aan je cyberveiligheid, dan is het niet de vraag of, maar wanneer hackers je weten te vinden. De risico’s worden groter en groter, en achter de feiten aanlopen kan je duur komen te staan. Tijd om aan de slag te gaan met je cyberweerbaarheid. Tijd voor networking & security. Maar hoe pak je dat adequaat aan met een reeks aan andere (corebusiness)taken op je bord?

Waarom je juist nu naar een SD-WAN oplossing zou moeten kijken

Beveiligings- en netwerkspecialisten schuiven SD-WAN massaal naar voren als de oplossing voor een nieuwe netwerkgeneratie. Waarom vraag je je misschien wel af. Regionale glasvezelverbindingen en 4G/5G netwerken maken het medewerkers mogelijk om vandaag de dag nog sneller en beter te kunnen werken. Daar zijn we het allemaal over eens. Maar wil je hier als organisatie ook echt optimaal gebruik van kunnen maken, wil je zeker zijn van een goede connectie met de cloudsoftware van bijvoorbeeld Microsoft Azure en Office 365 en/of werk je vanuit verschillende kantoren? Dan is het verstandig om iets verder in de netwerk- en verbindingenarchitectuur van je organisatie te duiken. We leggen je graag uit waarom en welke rol SD-WAN juist nu hierin kan spelen.