Nieuwe collega’s Jordy en Patrick

ViaData heeft twee nieuwe toppers in haar midden die klanten telefonisch te woord staan bij technische vragen. Patrick startte begin maart en Jordy is alweer een paar maanden werkzaam op de ServiceDesk. Beide mannen vertellen kort iets over zichzelf.
Nieuwe collega's Jordy en Patrick | ViaData nieuws

Jordy

Hoi, ik ben Jordy Bierma, 22 jaar en woon in Sint Jacobiparochie. Ik ben geboren in Leeuwarden en heb daar mijn MBO-4 opleiding ICT-beheer gevolgd. Na mijn afstuderen ben ik aan het werk gegaan bij een detacheringsbedrijf, waardoor ik in korte tijd veel ervaring heb opgedaan in verschillende projecten bij uiteenlopende bedrijven. Dankzij deze werkervaring heb ik snel leren schakelen.

Wat mij aansprak bij de eerste kennismaking met ViaData was de prettige sfeer. Je merkt meteen dat er een sterk teamgevoel heerst en ruimte is voor humor. Dat vind ik erg belangrijk en heeft me snel over de streep getrokken om hier te komen werken. Ik zou mezelf willen omschrijven als een eerlijk en hulpvaardig persoon. In mijn werk haal ik voldoening uit het snel en efficiënt bedienen van klanten. Bij ViaData wil ik me graag verder ontwikkelen op het gebied van systeembeheer, om steeds beter en sneller te kunnen troubleshooten en de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.

In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden, bijvoorbeeld om uit eten te gaan of samen te koken. Verder vind ik het heerlijk om bij mooi weer een uitgebreide motorrit te maken en mijn gedachten even helemaal leeg te maken. En ik speel accordeon en gitaar, iets waar ik mijn gevoel in kwijt kan.

Patrick

Hallo! Mijn naam is Patrick Post, ik ben 24 jaar en woon in Steggerda met mijn vriendin en twee Maine Coons (kattenras). Na het afronden van mijn MBO-opleiding aan het Friesland College ben ik gaan werken bij een grote landelijke IT-serviceprovider als Technical Support Engineer. Op een gegeven moment was ik deze functie ontgroeid en zocht ik een baan met meer uitdaging. Op dat moment nam een oud-collega, die inmiddels bij ViaData was gaan werken, contact met mij op en zo ging de bal snel rollen. Het brede scala aan allround werkzaamheden trok mij meteen aan. Het ene moment sleutel ik aan een Cisco netwerk en het andere voer ik een wijziging door op een Windows server.

In mijn vrije tijd beoefen ik Airsoft met een groep vrienden of besteed ik aandacht aan mijn twee Maine Coons. Mijn omgeving omschrijft me als een gedreven persoon die graag in korte tijd veel nieuwe dingen leert en uitgedaagd wil worden. Het behalen van certificeringen en volgen van trainingen zijn daarom een leuke bijkomstigheid van het werk dat ik doe.

Op dit moment werk ik op de tweede lijn en werk ik nauw samen met de eerstelijns-collega’s zodat vragen en incidenten snel worden opgelost. De komende tijd hoop ik veel nieuwe certificeringen te halen. Wie weet spreken we elkaar!