Nieuwe servicedeskmedewerker: Reinout Santana

Een paar weken geleden kreeg onze servicedesk versterking van nieuwe collega Reinout Santana. Zolang het te maken heeft met IT wordt hij er blij van om mensen met vragen en problemen te helpen. Reinout stelt zich hieronder kort voor.

“Hallo, ik ben Reinout, 28 jaar oud en sinds een jaar woon ik op mezelf in Leeuwarden. Daarvoor woonde ik bij mijn ouders in Britsum. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te gamen, series te kijken, te lezen en te fitnessen. Voordat ik aan de slag ging in dit werkveld, heb ik ICT-beheer gestudeerd aan het Friesland College. Daarna heb ik bij een callcenter gewerkt en ook servicedeskwerkzaamheden gedaan. Vóór ViaData werkte ik op de servicedesk van een ander ICT-bedrijf in Friesland.

Als ik mezelf zou moeten omschrijven, ben ik een rustig persoon die eerst de kat uit de boom kijkt en als het klikt me graag aansluit bij de groep. Tot nu toe bevalt het werken bij ViaData gelukkig erg goed; er hangt een leuke sfeer en het voelt als een bedrijf waar ik nog veel nieuwe dingen kan leren. Niet alleen op het gebied van de producten en diensten die we aanbieden, maar ook door het behalen van allerlei trainingen en certificaten. De komende tijd hoop ik snel thuis te worden in met name de clouddiensten van ViaData en hoe deze technisch in elkaar steken. Op deze manier hoop ik de klanten van ViaData goed te kunnen helpen met hun vraagstuk.”

Menu