Een 100% nieuwe webinar ‘Tips & Tricks in Connect-It’

Op woensdag 3 maart verzorgen onze collega’s een nieuwe webinar met nóg meer Tips & Tricks. Deze webinar is géén herhaling van de eerste editie, dus ook wanneer u die al heeft bijgewoond of bekeken, kunt u weer deelnemen aan de webinar op 3 maart. Om er voor iedereen weer een nuttig en interessant programma van de maken, vragen we uw aandacht voor de oproep verderop op deze pagina.
stay connect-it webinars

Waarom Tips & Tricks?

Sinds de zomer van 2020 heeft ViaData maar liefst 8 gratis webinars voor klanten georganiseerd. Alle webinars hebben met elkaar gemeen dat ze onze klanten helpen om nóg meer uit Connect-It te halen. De afgelopen jaren is namelijk een reeks handige features aan de software toegevoegd, waarvan wij zagen dat er meer mee gedaan kan worden. Wist u bijvoorbeeld al dat we sinds de nieuwe versie ook 2-factor authenticatie ondersteunen?

Oproep: vertel ons wat u bezighoudt!

Het afgelopen halfjaar zagen we de interesse voor onze webinars steeds verder toenemen. Daarom willen we een vervolg geven aan de eerste webinar ‘Tips & Tricks in Connect-It’. Om weer zoveel mogelijk nieuwe en relevante onderwerpen te kunnen behandelen, willen we u vragen:

  • Waar loopt u nog tegenaan bij het dagelijks gebruik van Connect-It?
  • Hoe zouden wij het gebruik nog gemakkelijker kunnen maken?
  • Welke functionaliteit mist u nog?

Stuur uw vragen, tips en onderwerpen naar r.vandenbremen@viadata.nl of vermeld ze op onderstaand aanmeldformulier bij ‘vragen vooraf’. Alvast bedankt!

In het kort:

  • Woensdag 3 maart 2021
  • Vanaf 11:00 tot ongeveer 11:45 uur
  • Online te volgen (u ontvangt een link)

Vorige webinar ‘Tips & Tricks’ gemist?

Voor Connect-It gebruikers stellen wij graag de exclusieve link naar de opname van de vorige webinar beschikbaar. Neem contact op met uw accountmanager bij ViaData om deze te ontvangen en doe er uw voordeel mee!

Meer webinars

De komende maand(en) volgen meer nieuwe webinars waarin specifieke thema’s aan bod komen. Omdat de webinars bedoeld zijn om onze klanten te helpen meer uit Connect-It te halen, zijn suggesties voor nieuwe onderwerpen zeer welkom! Houd de website in de gaten voor de volgende webinars, of laat het ons alvast weten als u zich wilt aanmelden voor een specifiek onderwerp.

Aanmelden

    Menu