Gepubliceerd op maandag 01 oktober 2018
ViaData kijkt terug op een succesvol CorporatiePlein 2018. Voor het eerst werd hier de officiële aankondiging gedaan van een volledig nieuwe oplossing voor dagelijks onderhoud, gebaseerd op Microsoft Dynamics 365. Tijdens de vakbeurs werd alvast een tipje van de sluier opgelicht. Dit zorgde, vanuit diverse hoeken, voor boven verwachting veel positieve geluiden.

“Zowel corporaties als IT-partijen hebben enthousiast gereageerd op de aankondiging van Connect-It 365 Fieldservice”, aldus Gerrit Bosma, Business Unit Manager bij ViaData Automatisering. “Natuurlijk zijn we ervan overtuigd dat dit product een betere fit met de markt biedt. Maar dat we ook van buitenaf deze feedback hebben gekregen, versterkt nóg meer het gevoel dat we hebben gekozen voor het juiste platform. Van enkele corporaties kwam zelfs het verzoek om mee te denken over ontwikkel-vraagstukken”.

Sneller kunnen innoveren is één van de drijfveren achter de keuze voor Connect-It 365 Fieldservice. Gerrit vervolgt: “De samenwerking met Microsoft stelt ons in staat om een flexibele en toekomstbestendige oplossing te bieden die volledig geïntegreerd, schaalbaar en beheersbaar is. Doordat Dynamics 365 de volledige fieldservice cyclus ondersteunt, kan ViaData zich 100% toeleggen op het faciliteren van branchespecifieke processen. Bewezen oplossingen uit de bestaande Connect-It plansoftware én nieuwe features kunnen daardoor sneller worden uitgevouwen en verbeterd. De naadloze integratie met praktisch alle denkbare bedrijfsapplicaties levert de corporatie flexibiliteit en beheersbaarheid op, met nóg betere huurderstevredenheid als eindresultaat”.

Meer weten?
Voor wie nieuwsgierig is naar de ontwikkelingen rondom Connect-It 365 Fieldservice, zal de komende periode steeds meer informatie beschikbaar komen op zowel de ViaData website als LinkedIn. Wilt u nu al in gesprek over de mogelijkheden? Neem dan contact op via onderstaand formulier of info@viadata.nl.

  Delen op Facebook   Delen op LinkedInMeer weten?

Gebruik dit formulier enkel voor niet spoedeisende vragen

Ook interessant


nieuws

Jipsnel.nl online vanuit de ViaData Toren

In de zomer van 2018 bracht bedrijfsgroothandel JIP een deel van haar data naar de...

18 oktober 2018

nieuws

Meet Ron: onze nieuwe salescollega

Sinds een paar weken heeft ViaData een nieuwe collega in haar midden. Ron Rauwerda komt...

18 september 2018