Gepubliceerd op woensdag 20 juni 2018
Ieder kwartaal versturen wij een nieuwsbrief aan onze klanten, waarbij een onderscheid wordt gemaakt in nieuws met betrekking tot de business units 'Infra Solutions' en 'Mobile Solutions'. Hiervoor maken we sinds jaar en dag gebruik van onze mailinglijsten, waarvoor zowel klanten als geïnteresseerden waren aangemeld. Sinds de nieuwe Privacywetgeving in werking is getreden, hebben we gekozen voor een andere aanpak.

Om aan de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) te voldoen, hebben wij onze mailinglijsten opgeschoond. Voorlopig blijft de verzending van nieuwsbrieven en uitnodigingen beperkt tot ons actieve klantenbestand. Dat is een vrij rigoureuze aanpak, maar we vinden het belangrijk om relevant te blijven en hebben ons te houden aan de Wetgeving. We gaan op zoek naar nieuwe manieren om geïnteresseerden in de toekomst op de hoogte te kunnen blijven houden.

Wel of geen nieuwsbrief
In onze privacyverklaring hebben wij opgenomen dat de gegevens van onze klanten onder meer worden verwerkt voor het informeren middels een e-mailnieuwsbrief. Klanten die al waren aangemeld voor één van de nieuwsbrieven, blijven deze dus gewoon ontvangen. Heeft u onze laatste nieuwsbrief niet ontvangen en wilt u zich opnieuw aanmelden, dan kunt u dit aangeven via onderstaand contactformulier of middels een (opt-in) aanmelding via de website (onderaan iedere pagina). Voor iedereen die onze nieuwsbrieven en uitnodigingen ontvangt, geldt dat u zich te allen tijde eenvoudig kunt afmelden door de afmeldlink onderaan het bericht.


Bekijk hier de Mobile Solutions nieuwsbrief. | Bekijk hier de Infra Solutions nieuwsbrief.

  Delen op Facebook   Delen op LinkedInOpnieuw aanmelden voor de nieuwsbrief

Ook interessant


nieuws

Jipsnel.nl online vanuit de ViaData Toren

In de zomer van 2018 bracht bedrijfsgroothandel JIP een deel van haar data naar de...

18 oktober 2018

nieuws

Aankondiging Connect-It 365 Fieldservice enthousiast ontvangen

ViaData kijkt terug op een succesvol CorporatiePlein 2018. Voor het eerst werd hier de...

01 oktober 2018