Op 11 april heeft ViaData Mobile Solutions een presentatie gegeven op CorporatieGids LIVE 2017 in Houten. Deze kennisdag georganiseerd door Corporatiemedia is bedoeld om medewerkers van woningcorporaties te informeren over innovaties en interessante klanttoepassingen van aanbieders van software en diensten voor woningcorporaties.

ViaData Mobile Solutions heeft daar een presentatie verzorgd van drie kwartier over het huurdersoordeel, de Aedes Benchmark en de mogelijkheid om die te beïnvloeden met zowel een functioneel en goed gebruikte Fieldservice oplossing (Connect-It) als door de menselijke benadering en waardering van de huurder.

De presentatie is samen gedaan met Walter van Ginkel van Hoffman Krul en Partners die op dit moment een project uitvoert bij onze klant van het eerste uur Lefier in Groningen.

Met 15 toehoorders was het een mooi bezette sessie waarin ook open gedebatteerd werd over huurderswaardering en ook de keuze voor een eigen onderhoudsdienst of onderaannemers.

De contacten tijdens dit evenement maakte de dag een succesvolle dag.

Gepubliceerd op Tuesday 18 April 2017


Meer weten over "CorporatieGids LIVE 2017 in Houten."?


Ook interessant


Uitbesteden vergroot de innovatie en leercurve van de corporatiesector

4 min nieuws 16 June 2017

Corporaties werken steeds vaker in ketensamenwerking met marktpartijen voor onderhoud en renovatie. Corporaties laten de afhandeling van reparatieverzoeken - vaak inclusief de intake - over aan marktpartijen. CorporatieGids Magazine ging in gesprek met Ernst-Jan Companje, Financieel directeur bij Plegt-Vos, dat bouw en onderhoud uitvoert voor woningcorporaties.

Lees verder

Hoe kwetsbaar is uw IT infrastructuur?

2 min nieuws 22 May 2017

Belangrijke gegevens wilt u natuurlijk goed beschermen en op grond van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) bent u zelfs wettelijk verplicht om passende technische en organisatorische maatregelen te treffen. ViaData Automatisering helpt u hierbij door inzicht te geven in de staat van uw beveiliging. Het (periodiek) testen van de beveiliging is een voorbeeld van een preventieve maatregel.

Lees verder