Gepubliceerd op maandag 20 augustus 2018
ViaData innoveert. Dat is de kreet waarmee we tijdens CorporatiePlein 2018 laten zien dat we met belangrijke nieuwe ontwikkelingen bezig zijn. Als fieldservice specialist leveren wij een betekenisvolle bijdrage aan bedrijven binnen de vastgoedsector. We zijn meer dan alleen leverancier van de slimste plansoftware, we zijn ook een kennispartij die haar klanten in staat stelt datagedreven beslissingen te maken.

Augmented Reality
Welke technologische ontwikkelingen faciliteren de vakman van de toekomst om zijn werk zo efficiënt mogelijk te doen? Hoe raadpleegt hij instructies en gebruiksaanwijzingen? Neem tijdens CorporatiePlein letterlijk een kijkje in de toekomst door onze Microsoft Hololens!

Microsoft Dynamics + ViaData = …
Behalve de transitie van de Connect-It plansoftware naar de Cloud wordt bij ViaData hard gewerkt aan nieuwe fieldservice oplossingen. We zijn een samenwerking aangegaan met Microsoft om onze bestaande oplossingen samen te brengen met het business software platform Dynamics 365. Onze jarenlange kennis en expertise op het gebied van fieldservice processen bieden hierin een unieke meerwaarde. Het vertrouwde Connect-It blijft daarnaast bestaan, de integratie met de gangbare ERP-pakketten in de markt ook.


Bron: corporatiegids.nl

  Delen op Facebook   Delen op LinkedInMeer weten?

Gebruik dit formulier enkel voor niet spoedeisende vragen

Ook interessant


nieuws

Jipsnel.nl online vanuit de ViaData Toren

In de zomer van 2018 bracht bedrijfsgroothandel JIP een deel van haar data naar de...

18 oktober 2018

nieuws

Aankondiging Connect-It 365 Fieldservice enthousiast ontvangen

ViaData kijkt terug op een succesvol CorporatiePlein 2018. Voor het eerst werd hier de...

01 oktober 2018