Gepubliceerd op donderdag 31 mei 2018
Op dinsdag 29 mei organiseerde ViaData voor klanten, partners en leveranciers een sportief evenement in het Duitse Tecklenburg. Tijdens deze geheel verzorgde dag hebben we onder leiding van het Habitat Mountainbike Team MTB-clinics op verschillende niveaus gevolgd. Dankzij de grote belangstelling hebben we dit tot een succesvol evenement kunnen maken.

Met bijna 40 enthousiaste deelnemers was het evenement een groot succes. Na een warme ontvangst in Hotel Teutoburgerwald met typisch Duits gebak en een korte aftrap van Commercieel Directeur Robert Procee heeft General Manager Maarten Kemperman van het mountainbike team wat korte instructies gegeven. Alle deelnemers ontvingen speciaal ontworpen fietskleding. Voor wie niet in het bezit was van een eigen mountainbike en/of valhelm stond dit materiaal ter plaatse klaar. Gedurende de clinics heeft het Habitat team constant voor voldoende sportdrankjes gezorgd. Dit leverde behalve voldoende vocht ook de nodige energie om het bij een temperatuur van ruim 32 graden vier uur lang vol te kunnen houden. Halverwege was er een stop met een goed gevulde kop soep, belegde broodjes en frisdrank.

Bij terugkomst in het hotel was er gelegenheid tot gebruik van de wellnessfaciliteiten (sauna, zwembad, douches) van het hotel en/of een koud drankje aan de bar. Het onweer dat eerder die dag was aangekondigd, barstte pas rond 16:30 uur los toen alle deelnemers ruimschoots terug waren. Tijdens het diner konden de sterke verhalen worden uitgewisseld en zijn nog enkele prijzen uitgedeeld (mooiste salto, grootste doorzettingsvermogen). Wij bedanken onze relaties, het Habitat Mountainbike Team en de ViaDatisten voor ieders bijdrage tijdens deze enerverende dag! Bekijk hieronder een korte video-impressie.


Habitat Mountainbike Team
ViaData is lid van de business club t.b.v. het Habitat Mountainbike Team. Dit is een ploeg professionele renners die dankzij haar inspanningen (letterlijk en figuurlijk) aandacht genereren voor Habitat for Humanity. Dankzij deze combinatie heeft de ploeg een uniek verhaal te vertellen dat verder reikt dan de individuele olympische ambities van de renners. Informatie over het team lees je hier.

Habitat for Humanity is een wereldwijde, non-profit huisvestingsorganisatie die mensen in 's werelds armste gemeenschappen in staat stellen het chronische gebrek aan fatsoenlijke, betaalbare huisvesting te overwinnen. Sinds 1976 heeft Habitat al 9,8 miljoen mensen in meer dan 70 landen kunnen helpen. Meer informatie lees je hier.


  Delen op Facebook   Delen op LinkedInMeer weten?

Ook interessant


nieuws

Jipsnel.nl online vanuit de ViaData Toren

In de zomer van 2018 bracht bedrijfsgroothandel JIP een deel van haar data naar de...

18 oktober 2018

nieuws

Aankondiging Connect-It 365 Fieldservice enthousiast ontvangen

ViaData kijkt terug op een succesvol CorporatiePlein 2018. Voor het eerst werd hier de...

01 oktober 2018