Op 10 november was ViaData aanwezig op het congres 'De toekomst als Digitale Corporatie' in de Munt in Utrecht georganiseerd door CorporatieNL.

Een aantal interessante sprekers van Microsoft, KPMG en ook (onze klant) Rochedale vertelden over digitalisering en ontzorgen van de klant. Rondom deze informatiesessies konden kennis en ervaringen gedeeld worden op het kennisplein. ViaData heeft hier veel klanten en bezoekers kunnen spreken over de rol van planning in de huidige digitaliseringsslag die de corporaties maken.

Al met al kijken we terug op een geslaagde deelname aan een mooi en informatief woningcorporatie evenement.

Gepubliceerd op Wednesday 30 November 2016


Meer weten over "Geslaagd CorporatieNL evenement!"?


Ook interessant


Uitbesteden vergroot de innovatie en leercurve van de corporatiesector

4 min nieuws 16 June 2017

Corporaties werken steeds vaker in ketensamenwerking met marktpartijen voor onderhoud en renovatie. Corporaties laten de afhandeling van reparatieverzoeken - vaak inclusief de intake - over aan marktpartijen. CorporatieGids Magazine ging in gesprek met Ernst-Jan Companje, Financieel directeur bij Plegt-Vos, dat bouw en onderhoud uitvoert voor woningcorporaties.

Lees verder

Hoe kwetsbaar is uw IT infrastructuur?

2 min nieuws 22 May 2017

Belangrijke gegevens wilt u natuurlijk goed beschermen en op grond van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) bent u zelfs wettelijk verplicht om passende technische en organisatorische maatregelen te treffen. ViaData Automatisering helpt u hierbij door inzicht te geven in de staat van uw beveiliging. Het (periodiek) testen van de beveiliging is een voorbeeld van een preventieve maatregel.

Lees verder