Gepubliceerd op donderdag 26 april 2018
Op donderdag 26 april vond in de skybox van ViaData in het Abe Lenstra stadion een nieuwe IT in the BOX kennissessie plaats. Vanwege een live demonstratie van het overzichtelijke Meraki Dashboard was deze sessie kleinschaliger opgezet dan onze vorige edities. Onze relaties hebben kunnen ervaren hoe Meraki werkt en wat er vernieuwend aan is.

Voor de gelegenheid hebben we Marco Tellekamp van Cisco uitgenodigd om te komen vertellen over de cloud-gebaseerde oplossingen van Cisco Meraki. Zaken als de ontstaansgeschiedenis, toepassingsmogelijkheden en belangrijkste voordelen zijn daarbij aan bod gekomen. Tijdens de live demonstratie na de rust konden de deelnemers met eigen ogen zien hoe Meraki zorgt voor snelheid, overzicht en efficiency in het beheren van een bedrijfsnetwerk. Zowel het overzichtelijke dashboard als het (in bulk) configureren van een netwerk zijn daarbij gedemonstreerd.

Meer weten
Was u verhinderd bij deze kennissessie? Als Premier Partner van Cisco zijn wij overtuigd van de voordelen van Meraki; wij vertellen u er dan ook graag meer over. Lees de informatie op deze pagina of vul hieronder uw contactgegevens in. Wij nemen dan contact met u op.

  Delen op Facebook   Delen op LinkedInMeer weten over "Inspirerende IT in the BOX sessie over Cisco Meraki"?

Gebruik dit formulier enkel voor niet spoedeisende vragen

Ook interessant


nieuws

Jipsnel.nl online vanuit de ViaData Toren

In de zomer van 2018 bracht bedrijfsgroothandel JIP een deel van haar data naar de...

18 oktober 2018

nieuws

Aankondiging Connect-It 365 Fieldservice enthousiast ontvangen

ViaData kijkt terug op een succesvol CorporatiePlein 2018. Voor het eerst werd hier de...

01 oktober 2018