Gepubliceerd op woensdag 07 maart 2018
ViaData groeit. Regelmatig verwelkomen we nieuwe medewerkers en in januari kwam Jacco van der Gaag onze organisatie versterken. Jacco is accountmanager bij ViaData Infra Solutions. Hij stelt zich graag even voor.

Mijn naam is Jacco van der Gaag en ik ben 44 jaren jong. Ik woon al 43 jaar in het altijd mooie Emmen. Ik ben vader van twee jongens, Wessel en Karsten. Doordat ze bij hun moeder wonen zie ik mijn jongens 1x in de twee weken een weekend.

In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met de racefiets en speel ik regelmatig een potje basketbal. Naast al deze sportieve zaken en mijn kinderen ga ik graag op pad met mijn vriendin. We bezoeken steden, concerten en ook regelmatig de sauna.

Sinds 2000 ben ik werkzaam in de ICT sector. Ik ben begonnen als binnendienst medewerker bij een distributeur in Hoogeveen. Hier heb ik ViaData als klant mogen bedienen en daarom was dit bedrijf mij al niet geheel onbekend.

Na mijn eerste functie binnen de sector heb ik gewerkt als accountmanager bij een ICT-dienstverlener in Almere waarna ik na een periode van 8 jaar de overstap heb gemaakt naar een bedrijf in Groningen. Nu vijf jaar later ben ik een mooie uitdaging bij ViaData aangegaan. Mijn eerste indruk van ViaData is dat het een professionele organisatie is met een ontspannen en frisse werksfeer. De groep klanten die ik onder mijn hoede heb gekregen biedt volop uitdagingen. Ik hoef me de komende tijd niet te vervelen en kijk uit naar een prettige samenwerking.

Jacco van der Gaag, Accountmanager
(06 – 51 51 24 32)

  Delen op Facebook   Delen op LinkedInMeer weten of contact opnemen?

Gebruik dit formulier enkel voor niet spoedeisende vragen

Ook interessant


nieuws

Jipsnel.nl online vanuit de ViaData Toren

In de zomer van 2018 bracht bedrijfsgroothandel JIP een deel van haar data naar de...

18 oktober 2018

nieuws

Aankondiging Connect-It 365 Fieldservice enthousiast ontvangen

ViaData kijkt terug op een succesvol CorporatiePlein 2018. Voor het eerst werd hier de...

01 oktober 2018