Gepubliceerd op dinsdag 27 februari 2018
Sinds begin februari heeft ViaData een nieuwe servicedeskmedewerker in de persoon van Joram Kelder. Klanten die contact opnemen met onze servicedesk, hebben grote kans Joram te spreken. Daarom stelt hij zich graag even voor.

Mijn naam is Joram Kelder, 38 jaar. Ik ben geboren in de Noordoostpolder en opgegroeid in Oldelamer, een klein dorpje in Friesland. Sinds mijn studietijd woon ik in Leeuwarden en daar heb ik mijn vrouw Petra leren kennen. Inmiddels zijn we al bijna 22 jaar samen waarvan bijna 11 jaar getrouwd. We hebben geen kinderen, wel twee lieve poezen. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan gamen, lezen, series en films kijken, tuinieren, wandelen en klussen in en om ons huis.

Vóór Viadata ben ik 11 jaar werkzaam geweest als Sr. Support Specialist bij een groot IT-bedrijf in Groningen. Mijn kerntaak was het ondersteunen van de software van Exact voor een selecte groep klanten. Eenmaal toe aan een nieuwe uitdaging zag ik bij ViaData mooie kansen, dus ben ik de uitdaging aangegaan. Ik ben werkzaam op de servicedesk van Viadata Mobile Solutions, waar ik klanten help met vragen of problemen. Daarnaast ben ik deels verantwoordelijk voor de planning van de consultants en verricht ik enkele administratieve werkzaamheden. Het werk op de servicedesk vind ik leuk en veelzijdig doordat ieder gesprek of vraagstuk anders is en dus geen enkele dag gelijk. Ik ervaar ViaData als een informele en dynamische organisatie; mijn collega’s zijn spontaan en behulpzaam. Daarnaast vind ik het prettig om in een bedrijf te werken met een platte structuur en korte lijnen. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking, wie weet spreken we elkaar!

  Delen op Facebook   Delen op LinkedInMeer weten of een vraag stellen aan de servicedesk?

Gebruik dit formulier enkel voor niet spoedeisende vragen

Ook interessant


nieuws

Jipsnel.nl online vanuit de ViaData Toren

In de zomer van 2018 bracht bedrijfsgroothandel JIP een deel van haar data naar de...

18 oktober 2018

nieuws

Aankondiging Connect-It 365 Fieldservice enthousiast ontvangen

ViaData kijkt terug op een succesvol CorporatiePlein 2018. Voor het eerst werd hier de...

01 oktober 2018