Gepubliceerd op maandag 05 maart 2018
ViaData kijkt terug op een geslaagde deelname als exposant van VSK in Jaarbeurs Utrecht, de belangrijkste vakbeurs voor de installatiebranche. Onder de bezoekers bevonden zich behalve installateurs ook technisch ingenieurs, beslissers uit de corporatiebranche, vastgoedbeheer en bouwnijverheid. In ons eigen bezoek zien we dat terug. We hebben een groot aantal interessante gesprekken gevoerd en in de afgelopen maand volop aandacht besteed aan de opvolging daarvan.

Vraagstukken
Onze collega’s hebben gesprekken gevoerd met personen uit verscheidene branches. Bekende geluiden, zijn dat velen op zoek zijn naar verbeteringen in het proces rondom werkbonnen, denk aan de gebruiksvriendelijkheid in gebruik door vaklieden, planningsoptimalisatie of digitalisatie an sich. We spraken ook geïnteresseerden die zeer concreet op zoek waren naar oplossingen ter verbetering van de first-time-fix of het beter benutten van data. Hebben wij u tijdens de VSK-beurs niet gesproken, maar wilt u toch meer weten over onze oplossingen? Laat het ons weten en wij nemen contact met u op.

Procesanalyse
Naar aanleiding van de beurs hebben de eerste vervolggesprekken plaatsgevonden. Onze accountmanagers hebben het boek ‘Service Excellence’ van Jean-Pierre Thomassen en Eric de Haan inmiddels uitgereikt aan vijf contacten. Wij hopen dat zij net zo enthousiast over het boek zijn als wij van ViaData! Ook met de winnaar van de procesanalyse ter waarde van € 2.000,- is een afspraak gemaakt. We zijn benieuwd naar de inzichten die daaruit voortkomen en hopen hier binnenkort meer over te kunnen berichten.

Verbeterslagen
Benieuwd hoe u door middel van zes verbeterslagen het verschil kunt maken in service en onderhoud? Wij vertellen u graag meer. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

  Delen op Facebook   Delen op LinkedInMeer weten over onze fieldservice oplossingen?

Gebruik dit formulier enkel voor niet spoedeisende vragen

Ook interessant


nieuws

Jipsnel.nl online vanuit de ViaData Toren

In de zomer van 2018 bracht bedrijfsgroothandel JIP een deel van haar data naar de...

18 oktober 2018

nieuws

Aankondiging Connect-It 365 Fieldservice enthousiast ontvangen

ViaData kijkt terug op een succesvol CorporatiePlein 2018. Voor het eerst werd hier de...

01 oktober 2018