Gepubliceerd op woensdag 06 juni 2018
Tegelijk met consultants Harm en René zijn ook Tiemen en Mitchell per 1 mei gestart bij ViaData. Wanneer onze klanten de IT-Servicedesk bellen met een vraag, kunnen ze Tiemen of Mitchell aan de telefoon krijgen. Daarom vinden we het wel zo leuk om ze kort voor te stellen!

Mitchell Dijkstra is 23 jaar en woont in Leeuwarden met zijn twee katten Jillz en Noa. Over twee weken gaat hij binnen de stad verhuizen en zal zijn vrije tijd grotendeels opgaan aan het klussen in zijn nieuwe woning. Omdat hij er veel vanaf weet, helpt hij daarnaast graag familie en vrienden met computervragen. Ook vindt Mitchell het fijn om met vrienden een terrasje te pakken. Vanwege zijn ervaring als helpdeskmedewerker hebben we hem gevraagd bij ons te komen werken.

Tiemen Bouma is 32 jaar en woont in Emmeloord. Ook hij heeft jarenlange ervaring op het vlak van ICT-support en daarom hebben we hem graag bij de club. Naar eigen zeggen is Tiemen meestal achter zijn PC te vinden. "Behalve als het waait, dan ben ik aan het kiteboarden", aldus Tiemen. Wij wensen beide heren de wind in de zeilen!

Op de vraag waarom Mitchell ervoor koos om bij ons aan de slag te gaan, antwoordt hij: "Toen ik bij ViaData aankwam voor een kennismaking heb ik het helemaal op me af laten komen. Ik was gewend te werken bij een heel groot bedrijf, wat dat betreft is dit iets rustiger. Hier is het kleinschaliger, maar dat biedt juist veel meer diepgang in het werk wat je doet. Ik ben blij om hier te zijn".

  Delen op Facebook   Delen op LinkedInMeer weten over "Twee nieuwe toppers bij de Servicedesk"?

Gebruik dit formulier enkel voor niet spoedeisende vragen

Ook interessant


nieuws

Jipsnel.nl online vanuit de ViaData Toren

In de zomer van 2018 bracht bedrijfsgroothandel JIP een deel van haar data naar de...

18 oktober 2018

nieuws

Aankondiging Connect-It 365 Fieldservice enthousiast ontvangen

ViaData kijkt terug op een succesvol CorporatiePlein 2018. Voor het eerst werd hier de...

01 oktober 2018