Gepubliceerd op donderdag 01 februari 2018
Aan het eind van ieder jaar willen veel bedrijven hun relaties iets geven als blijk van waardering voor hun inzet. Het vinden van een geschikt relatiegeschenk is ieder jaar een uitdaging, des te meer omdat men zoekt naar een cadeau waar iedereen iets aan heeft. Net als vorig jaar heeft ViaData Automatisering ervoor gekozen om het relatiegeschenkenbudget grotendeels te besteden aan een goed doel. Geen dure wijnpakketten of gadgets dus, maar een suikerbrood van de warme bakker met een pakje echte boter. Daarmee bleef er een bedrag van € 2.000,- over ter donatie aan de Ronald McDonald Hoeve.1

Onbeperkt vakantie vieren

De Hoeve in Beetsterzwaag is één van de drie vakantiehuizen van het Ronald McDonald kinderfonds. Het is speciaal bedoeld voor gezinnen met een ziek kind of kind met een beperking die onbeperkt en onbezorgd vakantie willen vieren. Naast vakantiehuis is het ook een logeerhuis voor ouders, broertjes en zusjes van kinderen die revalideren bij Revalidatie Friesland. Voor deze gezinnen heeft de Hoeve vier gastenkamers beschikbaar.

Hard nodig

Het huis bestaat uit vier aangepaste appartementen en wordt grotendeels gerund door vrijwilligers. De Hoeve krijgt geen subsidie en is voor haar voortbestaan afhankelijk van sponsoring, donaties en opbrengsten uit acties. Om gezinnen met een gehandicapt kind een onbezorgde vakantie aan te kunnen bieden, zijn bijdragen hard nodig. Er bestaat daarom geen enkele twijfel dat de bijdrage aan de Ronald McDonald Hoeve ook dit jaar goed zal worden besteed!

  Delen op Facebook   Delen op LinkedInMeer weten over "ViaData doneert relatiegeschenkenbudget aan Ronald McDonald Hoeve"?

Ook interessant


nieuws

Jipsnel.nl online vanuit de ViaData Toren

In de zomer van 2018 bracht bedrijfsgroothandel JIP een deel van haar data naar de...

18 oktober 2018

nieuws

Aankondiging Connect-It 365 Fieldservice enthousiast ontvangen

ViaData kijkt terug op een succesvol CorporatiePlein 2018. Voor het eerst werd hier de...

01 oktober 2018