Gepubliceerd op woensdag 07 maart 2018
Bij ViaData werken veel sportievelingen. Zo hebben we een heuse loopgroep, die iedere maandagmiddag traint onder leiding van een ervaren marathonatleet. Ook wordt er regelmatig in groepsverband aan sportieve activiteiten deelgenomen. Voorbeelden zijn diverse loopwedstrijden, ATB-toertochten en ook het recente skiweekend van onze personeelsvereniging was een groot succes!

Menig ViaData-er heeft een passie voor mountainbiken; ook wel MTB of ATB (All Terrain Bike). Toen onlangs werd besloten een speciaal evenement voor onze klanten en leveranciers te organiseren, ontstond daarom al snel het idee voor een zogeheten ‘MTB-relatiedag’. Deze sportieve dag vindt plaats op dinsdag 29 mei in de mooie natuur van het Teutoburgerwald in Tecklenburg (200 km. vanaf Heerenveen). Onder leiding van het Habitat Mountainbiketeam worden clinics op alle mogelijke niveaus verzorgd. Ook wanneer u nog nooit op een Mountainbike heeft gezeten, kunt u deelnemen!

Binnenkort gaan wij onze relaties persoonlijk voor dit evenement uitnodigen. Wij doen dit met de grootst mogelijke zorg. Heeft u bij voorbaat interesse en wilt u onze uitnodiging beslist niet mislopen? Neem dan contact op met uw persoonlijk accountmanager. Wij stellen uw belangstelling op prijs!

  Delen op Facebook   Delen op LinkedInMeer weten over "ViaData organiseert sportieve relatiedag"?

Ook interessant


nieuws

Jipsnel.nl online vanuit de ViaData Toren

In de zomer van 2018 bracht bedrijfsgroothandel JIP een deel van haar data naar de...

18 oktober 2018

nieuws

Aankondiging Connect-It 365 Fieldservice enthousiast ontvangen

ViaData kijkt terug op een succesvol CorporatiePlein 2018. Voor het eerst werd hier de...

01 oktober 2018