De Business Contact Dagen Noord 2017 is weer achter de rug en als we de cijfers mogen geloven was het een groot succes. Was de tafel van ViaData op het OSSH-plein even niet bezet door medewerkers dan nam een aantal van sc Heerenveen de honneurs waar. Een prima wisselwerking.


Nog even een terugblik op De Business Contact Dagen Noord 2017. Als we de cijfers mogen geloven was het een groot succes. ViaData Automatisering was in ieder geval goed vertegenwoordigd. Wanneer de tafel van ViaData op het OSSH-plein even niet bezet was door medewerkers dan nam een aantal van sc Heerenveen de honneurs waar. Een prima wisselwerking.


Voor ViaData was het in ieder geval goed om aanwezig te zijn, gezien de vele klanten en relaties die we begroet en gesproken hebben en nieuwe contacten die zijn gelegd. Daarnaast sprong de maquette van de ViaData Toren Spannenburg bij de ingang goed in het oog. Bezoekers kregen de kans om een ViaData Automatisering - Security Scan voor hun bedrijf te winnen of een kans op een kaart voor een wedstrijd van sc Heerenveen. Inmiddels hebben de gelukkige winnaars bericht ontvangen.

Gepubliceerd op Thursday 30 March 2017


Meer weten over "ViaData sterk vertegenwoordigd op BCDN 2017"?


Ook interessant


Uitbesteden vergroot de innovatie en leercurve van de corporatiesector

4 min nieuws 16 June 2017

Corporaties werken steeds vaker in ketensamenwerking met marktpartijen voor onderhoud en renovatie. Corporaties laten de afhandeling van reparatieverzoeken - vaak inclusief de intake - over aan marktpartijen. CorporatieGids Magazine ging in gesprek met Ernst-Jan Companje, Financieel directeur bij Plegt-Vos, dat bouw en onderhoud uitvoert voor woningcorporaties.

Lees verder

Hoe kwetsbaar is uw IT infrastructuur?

2 min nieuws 22 May 2017

Belangrijke gegevens wilt u natuurlijk goed beschermen en op grond van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) bent u zelfs wettelijk verplicht om passende technische en organisatorische maatregelen te treffen. ViaData Automatisering helpt u hierbij door inzicht te geven in de staat van uw beveiliging. Het (periodiek) testen van de beveiliging is een voorbeeld van een preventieve maatregel.

Lees verder