Gepubliceerd op donderdag 30 maart 2017
De Business Contact Dagen Noord 2017 is weer achter de rug en als we de cijfers mogen geloven was het een groot succes. Was de tafel van ViaData op het OSSH-plein even niet bezet door medewerkers dan nam een aantal van sc Heerenveen de honneurs waar. Een prima wisselwerking.

Nog even een terugblik op De Business Contact Dagen Noord 2017. Als we de cijfers mogen geloven was het een groot succes. ViaData Automatisering was in ieder geval goed vertegenwoordigd. Wanneer de tafel van ViaData op het OSSH-plein even niet bezet was door medewerkers dan nam een aantal van sc Heerenveen de honneurs waar. Een prima wisselwerking.

Voor ViaData was het in ieder geval goed om aanwezig te zijn, gezien de vele klanten en relaties die we begroet en gesproken hebben en nieuwe contacten die zijn gelegd. Daarnaast sprong de maquette van de ViaData Toren Spannenburg bij de ingang goed in het oog. Bezoekers kregen de kans om een ViaData Automatisering - Security Scan voor hun bedrijf te winnen of een kans op een kaart voor een wedstrijd van sc Heerenveen. Inmiddels hebben de gelukkige winnaars bericht ontvangen.


  Delen op Facebook   Delen op LinkedInMeer weten over "ViaData sterk vertegenwoordigd op BCDN 2017"?

Gebruik dit formulier enkel voor niet spoedeisende vragen

Ook interessant


nieuws

AVG-wetgeving: ViaData informeert.

Ieder kwartaal versturen wij een nieuwsbrief aan onze klanten, waarbij een onderscheid...

20 juni 2018

nieuws

Livegang Connect-It bij Woonbedrijf ieder1

Op maandag 18 juni vond bij het kantoor van Woonbedrijf ieder1 in Deventer de livegang...

19 juni 2018