Op woensdag 7 december 2016 werd de vierde editie van Connect.frl georganiseerd. Er kwamen meer dan 900 mensen af op dit jaarlijkse event in het WTC Expo in Leeuwarden. ViaData participeert sinds 2016 in de Stichting Connect.frl. De stichting heeft als doelstelling om de IT arbeidsmarkt in Friesland verder te ontwikkelen door werkgevers, arbeidsmarkt en onderwijs voor IT bij elkaar te brengen. Connect.frl ontwikkelt vele activiteiten, waaronder campagnes en dit jaarlijkse event. Innovatie, samenwerken, en het vergroten van de aantrekkingskracht in de regio staan daarbij voorop.

Het dagvoorzitterschap was dit jaar in handen van Jan Jaap van der Wal, die onder andere bekend is van de Comedytrain en het TV programma ‘Dit was het nieuws’. Daarnaast verzorgde onder andere Berco Beute van Paylogic de Keynote en Gerrit Baarda van ZiuZ een college tour.

Onder het genot van een hapje en drankje werden er op het activiteitenplein diverse tracks gegeven door de deelnemende bedrijven. Zo gaf ViaData een presentatie over de ViaData Toren Spannenburg en kon men aan de slag met een demo omgeving van Cisco Meraki. Verder was het mogelijk om de hololens te ervaren of een FIFA 17 toernooi te spelen.


Het event was wat ons betreft zeer geslaagd en we kijken nu al uit naar volgend jaar.

Meer informatie is te vinden op: www.connect.frl.

Gepubliceerd op Thursday 15 December 2016


Meer weten over "Wederom geslaagde editie Connect.frl"?


Ook interessant


Uitbesteden vergroot de innovatie en leercurve van de corporatiesector

4 min nieuws 16 June 2017

Corporaties werken steeds vaker in ketensamenwerking met marktpartijen voor onderhoud en renovatie. Corporaties laten de afhandeling van reparatieverzoeken - vaak inclusief de intake - over aan marktpartijen. CorporatieGids Magazine ging in gesprek met Ernst-Jan Companje, Financieel directeur bij Plegt-Vos, dat bouw en onderhoud uitvoert voor woningcorporaties.

Lees verder

Hoe kwetsbaar is uw IT infrastructuur?

2 min nieuws 22 May 2017

Belangrijke gegevens wilt u natuurlijk goed beschermen en op grond van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) bent u zelfs wettelijk verplicht om passende technische en organisatorische maatregelen te treffen. ViaData Automatisering helpt u hierbij door inzicht te geven in de staat van uw beveiliging. Het (periodiek) testen van de beveiliging is een voorbeeld van een preventieve maatregel.

Lees verder