Gepubliceerd op donderdag 15 december 2016
Op woensdag 7 december 2016 werd de vierde editie van Connect.frl georganiseerd. Er kwamen meer dan 900 mensen af op dit jaarlijkse event in het WTC Expo in Leeuwarden. ViaData participeert sinds 2016 in de Stichting Connect.frl. De stichting heeft als doelstelling om de IT arbeidsmarkt in Friesland verder te ontwikkelen door werkgevers, arbeidsmarkt en onderwijs voor IT bij elkaar te brengen. Connect.frl ontwikkelt vele activiteiten, waaronder campagnes en dit jaarlijkse event. Innovatie, samenwerken, en het vergroten van de aantrekkingskracht in de regio staan daarbij voorop.

Het dagvoorzitterschap was dit jaar in handen van Jan Jaap van der Wal, die onder andere bekend is van de Comedytrain en het TV programma ‘Dit was het nieuws’. Daarnaast verzorgde onder andere Berco Beute van Paylogic de Keynote en Gerrit Baarda van ZiuZ een college tour.

Onder het genot van een hapje en drankje werden er op het activiteitenplein diverse tracks gegeven door de deelnemende bedrijven. Zo gaf ViaData een presentatie over de ViaData Toren Spannenburg en kon men aan de slag met een demo omgeving van Cisco Meraki. Verder was het mogelijk om de hololens te ervaren of een FIFA 17 toernooi te spelen.


Het event was wat ons betreft zeer geslaagd en we kijken nu al uit naar volgend jaar.

Meer informatie is te vinden op: www.connect.frl.

  Delen op Facebook   Delen op LinkedInOok interessant


nieuws

Even voorstellen: Accountmanager Jacco van der Gaag

ViaData groeit. Regelmatig verwelkomen we nieuwe medewerkers en in januari kwam Jacco...

09 maart 2018

AVG GDPR ViaDataProtectie
nieuws

Blog: IT-security begint bij adequate netwerkinrichting

Per 25 mei 2018 is in de gehele Europese Unie (EU) de Algemene Verordening...

08 maart 2018