Nu Cisco producten kopen en in 2021 betalen

Cisco Systems heeft het zogeheten Business Resiliency Program gelanceerd, waarmee klanten 95% van hun betalingen kunnen uitstellen tot 2021. Bedrijven die tijdens de Coronacrisis met financiële druk te kampen hebben, staan ook voor uitdagingen om hun bedrijfsmodel aan te passen. Immers, zij hebben behoefte aan meer op afstand werkende hulpmiddelen. Cisco heeft hierdoor een enorme toename gezien in specifieke oplossingen, waaronder software om op afstand samen te werken en netwerkhardware.

Dankzij het Business Resiliency Programma profiteren bedrijven van een respijtperiode van drie maanden zonder iets te betalen, gevolgd door 1% van het verschuldigde geld elk in de maanden augustus tot en met december 2020. Vanaf januari 2021 geldt vervolgens een maandelijkse betaling op basis van het totale gefinancierde bedrag en de resterende looptijd van de financiering. Het programma is beschikbaar voor zowel hardware als software en services.

check
95% van uw kosten uitstellen tot volgend jaar
check
Maandelijkse betalingen vanaf januari 2021
check
Nú investeren in productiviteit en veiligheid
check
U behoudt uw liquiditeitspositie en cashflow
Cisco partnership logo
Investeer vandaag in de technologie die u nodig heeft om concurrerend te blijven. Betaal wanneer het beter uitkomt.

Productief en veilig

Met het programma wil Cisco organisaties toegang bieden tot de oplossingen die ze nodig hebben om hun bedrijf draaiende en producties te houden. Alle Cisco-oplossingen komen in aanmerking voor dit programma, inclusief hardware, software en services, evenals tot 5% van de door partners geleverde services, zoals installatie. De enige voorwaarde om te kunnen profiteren is dat de order vóór 25 juli 2020 geplaatst moet zijn.

De oplossingen van Cisco

ViaData is gecertificeerd partner van Cisco. Wij leveren een zeer uitgebreid portfolio Cisco-producten, waarbij kan worden gedacht aan oplossingen voor wireless, switching, routing, firewalls en meer. Voor klanten die op zoek zijn naar cloud-managed oplossingen, levert ViaData de producten van Cisco Meraki. Dit portfolio bevat onder meer opties voor WLAN, switching, beveiligingsapplicaties en beheer van mobiele apparaten.

Hoe ziet deze betalingsstructuur eruit voor mijn organisatie?

financieringsmodel

Meteen profiteren

Wilt u gebruik maken van dit speciale programma of bent u benieuwd wat de technologie van Cisco kan betekenen voor de productiviteit en it-veiligheid van uw organisatie? Laat dan uw gegevens achter op onderstaand formulier. Wij nemen contact met u op voor het plannen van een afspraak.

Menu