IP Telefonie oplossingen van ViaData integreren de communicatiemiddelen binnen uw bedrijf. E-mail, fax en mobiele telefonie worden naadloos met elkaar verbonden.

IP Telefonie biedt een antwoord op de beperkingen van de traditionele telefooncentrale. Hoewel de traditionele centrale geschikt is voor het regelen van telefoonverkeer, is het niet eenvoudig direct instellingen te wijzigen, nieuwe functies toe te voegen en interne telefoonaansluitingen snel te verhuizen. IP Telefonie heft deze beperkingen op en verhoogt mede daardoor de productiviteit van uw medewerkers. Zo kunnen zij onder andere voicemails ontvangen in hun e-mailbox en deze beantwoorden en doorsturen met een e-mail.

Eenvoudig kosten besparen

Gebruikers van IP Telefonie bellen niet langer via een apart telefoonnetwerk, maar via het datanetwerk. Hier ligt het eerste voordeel: besparen op bekabelingkosten. Bij de installatie is slechts één circuit van kabels en kabelkasten nodig. Data en spraak over één lijn brengt ook als voordeel met zich mee dat er slechts één elektronische telefoongids nodig is voor interne telefoonnummers en andere gegevens. Door gebruikmaking van switches met 'inline-power' hebben toestellen geen aparte elektriciteitsaansluiting nodig. Voor een uitbreiding met extra toestellen is geen nieuwe hard- of software nodig. Extra toestellen zijn daarmee eenvoudig aan te sluiten op het bestaande netwerk.

ViaData biedt deze diensten aan in samenwerking met leveranciers als Cisco en RoutIT. Twee fabrikanten met meer dan een eeuw aan ervaring op het gebied van datatransport en telefonie.

  Delen op Facebook   Delen op LinkedInMeer weten over "IP Telefonie"?

Gebruik dit formulier enkel voor niet spoedeisende vragen

Ook interessant


netwerk-en-telefonie

Cisco Meraki

Cisco Meraki is opgericht in 2006 en uitgegroeid tot marktleider op IT-gebied, met meer...

netwerk-en-telefonie

ICT Netwerk

Het ICT-netwerk heeft vervult de complete Infrastructuur een speciale rol. Het zorgt...