ViaData levert met RoutIT een compleet dienstenportfolio bestaande uit datalijnen, hosted telefonie, sim-kaarten en mobiele abonnementen.

Verbindingen (Fiber, koper of 3G/4G)

Doordat we gebruik kunnen maken van meerdere connectiviteitsvormen, bandbreedtes en leveranciers kunnen wij altijd een passende oplossing voor u vinden. Zelfs een combinatie van twee leveranciers is mogelijk zodat wij u een redundante oplossing kunnen bieden.

Hosted telefonie

Hosted telefonie is een uit het netwerk geleverde telefonie-oplossing voor een vast bedrag per maand. De telefooncentrale (in de cloud) bevindt zich volledig redundant opgesteld in meerdere beveiligde datacenters. Dat garandeert een bijzonder hoge beschikbaarheid.

U hoeft niet in een telefooncentrale met bijbehorend servicecontract te investeren. Bij hosted telefonie van ViaData bepaalt รบ de functionaliteiten van uw telefonie-oplossing.

De voordelen van hosted telefonie:

- Geen investering in een nieuwe telefooncentrale nodig;

- Flexibel af te stemmen op uw organisatie;

- Zeer compleet aanbod aan telefooncentralefunctionaliteiten;

- Het beheer van uw telefonie-oplossing wordt volledig door ViaData verzorgd;

- Zeer gunstige beltarieven.

Mobiele abonnementen

Overal bereikbaar zijn met de mogelijkheid tot integratie met de hosted telefooncentrale. RoutIT biedt diverse zakelijke mobiele proposities, geschikt voor ieder type gebruiker. Of u nu behoefte heeft aan betalen naar gebruik of naar voorspelbaarheid, met een voordelige bundel of met een onbeperkt abonnement voor bellen, sms en internet: u kiest de abonnementsvorm die bij u past, zodat u nooit teveel betaalt.

  Delen op Facebook   Delen op LinkedInMeer weten over "Rout-It"?

Gebruik dit formulier enkel voor niet spoedeisende vragen

Ook interessant


netwerk-en-telefonie

IP Telefonie

IP Telefonie oplossingen van ViaData integreren de communicatiemiddelen binnen uw...

netwerk-en-telefonie

ICT Netwerk

Het ICT-netwerk heeft vervult de complete Infrastructuur een speciale rol. Het zorgt...