ViaData Mobile Device Management stelt IT beheerorganisaties in staat om alle soorten mobiele devices te managen. Deze module is onderdeel van dezelfde beheer- en monitoringomgeving als waarmee desktops, laptops en servers worden beheerd.

Met de groei van steeds krachtiger mobiele apparatuur worden kritische bedrijfsdata met het grootste gemak meegesleept. Kreten zoals Bring Your Own Device (BYOD) en Het Nieuwe Werken zijn aan de orde van de dag. Dat is toe te juichen – het verhoogt immers de productiviteit – maar vereist tegelijk een degelijke manier om deze apparaten te beheren. Consequent IT beheer voor alle verschillende mobiele devices is noodzakelijk.

Manage al uw systemen vanaf één centraal dashboard

Een centraal dashboard geeft u het totale overzicht dat nodig is om efficiënt, consistent en betrouwbaar alle mobiele apparatuur te volgen, te updaten en te back-uppen. Mobile Device Management ondersteunt iOS, Android, Windows Phone 8 en Blackberry.

Wat kunt u met Mobile Device Managment?

- Automatische e-mailconfiguratie en andere (netwerk)instellingen op één of meerdere devices uitvoeren/aanpassen;

- Back-uppen en restoren van gebruikersdata;

- Applicaties toestaan of blokkeren;

- Gedetailleerde beheerinformatie verzamelen en deze in een eenvoudig te raadplegen archief bewaren. Administrators en helpdeskmedewerkers kunnen op deze wijze snel technische ondersteuning voor problemen bieden doordat ze volledig inzicht hebben in het complete netwerk;

- Op basis van historie én realtime de locatie traceren van mobiele devices;

- Verloren of gestolen devices vergrendelen, de data wissen of resetten.

U kunt ViaData Mobile Device Management afnemen als afzonderlijke module, met dezelfde voorwaarden als alle andere Managed Services. Mobile Device Management is op dit moment alleen beschikbaar als applicatie die door uw eigen ICT afdeling wordt gebruikt.

  Delen op Facebook   Delen op LinkedInMeer weten over "Mobile device management"?

Gebruik dit formulier enkel voor niet spoedeisende vragen

Ook interessant


ondersteuning

Mobile device management

ViaData Mobile Device Management stelt IT beheerorganisaties in staat om alle soorten...

ondersteuning

Remote beheer & monitoring

Met Remote Beheer & Monitoring bewaakt en onderhoudt ViaData op afstand uw ICT...