Met Onsite beheer komen we graag bij u langs. Alle voorkomende beheer activiteiten, of het nu gaat om uw ICT Infrastructuur of het plansysteem van Connect-It, voeren we graag bij u uit op locatie. Het voordeel van onsite beheer is dat uw netwerk of (Connect-It-) software altijd goed beheerd wordt en dus een hoge beschikbaarheid heeft. Bovendien is er altijd voldoende bezetting is én dat u korting krijgt.

Met Remote Beheer wordt 95% van alle beheeractiviteiten gedekt. Aanpassingen en werkzaamheden bij u op locatie zijn echter niet inbegrepen in het maandelijks tarief voor remote beheer. Deze worden op basis van nacalculatie uitgevoerd tegen de reguliere uurtarieven van ViaData.

Het is mogelijk om vooraf uren met korting in te kopen die vervolgens op afroep per dagdeel kunnen worden ingezet voor onsite beheer, changes of projecten.

De korting die u krijgt op het reguliere uurtarief hangt af van de hoeveelheid uren die u afneemt. Deze korting kan oplopen tot maar liefst 35%!

Het grootste voordeel van onsite beheer is dat u zonder afspraken flexibel een engineer van ViaData kunt inplannen. Dit kan binnen een termijn van ongeveer een week.

Dit in tegenstelling tot detachering waarbij het uitgangspunt geldt dat werkzaamheden worden verricht volgens een vooraf bepaald schema voor een aantal dagen per week of per maand. Hier staat tegenover dat de facturering van werkzaamheden binnen detachering maandelijks achteraf plaatsvindt.

  Delen op Facebook   Delen op LinkedInMeer weten over "On site beheer"?

Gebruik dit formulier enkel voor niet spoedeisende vragen

Ook interessant


ondersteuning

Consignatie

Als u ook buiten reguliere kantooruren afhankelijk bent van uw ICT omgeving, is het...

ondersteuning

Mobile device management

ViaData Mobile Device Management stelt IT beheerorganisaties in staat om alle soorten...