Met Remote Beheer & Monitoring bewaakt en onderhoudt ViaData op afstand uw ICT omgeving. Werkzaamheden worden op de locatie van ViaData uitgevoerd tijdens kantoortijden.

Met Remote Beheer van ViaData verandert het beheer van uw ICT omgeving van reactief naar proactief. Dankzij de dashboardfunctionaliteit binnen onze software signaleren wij direct een eventuele storing. En bovendien wáár deze storing plaatsvindt.

Remote beheer is tegen een vaste prijs per maand af te nemen voor drie (afzonderlijke) kennisgebieden: Servers, Werkstations en Netwerken. De dienst is inclusief alarmering, maandelijkse rapportage en periodieke voortgangsgesprekken.

Huren van beheer- en monitoringsoftware

Door de inzet van de beheer- en monitoringomgeving van ViaData op basis van Kaseya software verhoogt u de productiviteit en dienstverlening van uw eigen ICT afdeling. U voert de beheerwerkzaamheden zelf uit maar krijgt de beschikking over alle tools en templates die ViaData zelf gebruikt. ViaData fungeert hierbij als ondersteuning van uw ICT afdeling op het gebied van softwaresupport en als vangnet in geval van ziekte, vakantie of verlof van uw eigen ICT medewerkers.

De huur van de beheer- en monitoringomgeving van ViaData is per kennisgebied in te zetten, al dan niet in combinatie met de afname van Remote Beheer door ViaData.

  Delen op Facebook   Delen op LinkedInMeer weten over "Remote beheer & monitoring"?

Gebruik dit formulier enkel voor niet spoedeisende vragen

Ook interessant


ondersteuning

Consignatie

Als u ook buiten reguliere kantooruren afhankelijk bent van uw ICT omgeving, is het...

ondersteuning

Mobile device management

ViaData Mobile Device Management stelt IT beheerorganisaties in staat om alle soorten...