Onze software


Software kan worden ingedeeld naar toepassingsgebied of gebruikersgroep. Wij maken onderscheid tussen toepassingssoftware en systeemsoftware. Bij toepassingssoftware kunt u denken aan Microsoft Office en Connect-It. Bij systeemsoftware moet u denken aan Microsoft Windows, VMware, Veeam, Pernixdata of Sophos.Software (Connect-It)


verwijder filterConnect-It

2 min software

Het plansysteem van Connect-It is de ideale planoplossing voor Woningcorporaties, bouw- en installatiebedrijven. Plan uw monteurs zelf of geautomatiseerd. Of laat u liever de klant of monteur zelf plannen. Het kan, met Connect-It.

Lees verder

Connect-It Integratie

1 min software

Connect-It is uitermate geschikt om te koppelen aan een primair (ERP-)systeem.

Lees verder

Connect-It Mobiele werkbon

1 min software

Met de mobiele werkbon app is de administratieve verwerking voor de vakman een fluitje van een cent.

Lees verder

Connect-It Planning

1 min software

Het centrale deel van een serviceorganisatie: de planning.

Lees verder

Microsoft

1 min software

Met Microsoft als systeemsoftware bouwt ViaData ICT infrastructuren voor haar klanten. Microsoft ontwikkelt, verspreidt, licenseert en ondersteunt een breed scala aan producten voor servers en computers.

Lees verder

Sophos

1 min software

Sophos is een vooraanstaande, wereldwijde softwareleverancier van endpoint- en dataprotectie. De beveiligingsvraagstukken worden steeds complexer. Het brede portfolio van Sophos maakt deze vraagstukken eenvoudiger. Met Sophos bieden wij u...

Lees verder

Vakman van de toekomst

6 min software

De verwachting is dat de technologische wereld om ons heen de komende 10 jaar meer zal veranderen dan de afgelopen 100 jaar. Er zullen dus meer zaken gaan spelen dan enkel het kiezen van het juiste mobiele platform, het apparaat of de wijze waarop je het beheer organiseert. Denk bijvoorbeeld aan termen als ‘the internet of things’, ‘augmented reality’ of ‘wearables’…

Lees verder

Veeam

1 min software

VMware VSAN en Veeam Backup & Replication™ helpen u een beter geïntegreerde, uiterst efficiënte en kosteneffectieve opslag- en back-upoplossing te implementeren.

Lees verder

VMWare

1 min software

Met virtualisatie van VMware kunt u zowel geplande als niet geplande downtime beperken en heeft u zo weinig mogelijk omzetderving.

Lees verder