Het plansysteem van Connect-It is de ideale planoplossing voor Woningcorporaties, bouw- en installatiebedrijven. Plan uw monteurs zelf of geautomatiseerd. Of laat u liever de klant of monteur zelf plannen. Het kan, met Connect-It.

Connect-It is een uitkomst voor middelgrote en grote organisaties die actief zijn in de Nederlandse bouwsector zoals woningcorporaties, bouwbedrijven en installatiebedrijven.

Door gebruik te maken van Connect-It kunnen veldmedewerkers efficiënter werken, wat ten goede komt aan het rendement van uw organisatie. Connect-It biedt overzicht in de workflow en de binnen- en buitendienst zijn beter op elkaar afgestemd.

Connect-It Planner

Het kloppend hart binnen uw serviceorganisatie: Connect-It Planner. Met Planner wordt altijd de juiste persoon op de juiste tijd op de juiste plaats gepland. Planner biedt u onder andere een digitaal planbord, automatische (smart)planning, route-optimalisatie en realtime integratie met Connect-It Mobile.

Connect-It Connect

Connect biedt koppelingen met populaire branchesoftware zoals cegeka-dsa, Kraan en Van Meijel. Connect-It Connect is gemaakt om te verbinden; aan uw kantoorsoftware (ERP) en/of aan uw andere software.

Connect-It Mobile

Uw werkbon op uw smartphone of tablet ontvangen kan met Connect-It Mobile. En natuurlijk kunt u gegevens raadplegen en registreren zoals uren, materialen en notities. Artikelen scannen of bestellen, foto’s bekijken/maken, tekeningen ontvangen/versturen, inspecties doen en zelfs afspraken maken; het kan allemaal met Connect-It Mobile.

  Delen op Facebook   Delen op LinkedInMeer weten over "Connect-It"?

Gebruik dit formulier enkel voor niet spoedeisende vragen

Ook interessant


software

Connected Customer Model

Wij zijn pas tevreden als onze huurders tevreden zijn. Op corporatieplein hebben we het...

software

Microsoft

Met Microsoft als systeemsoftware bouwt ViaData ICT infrastructuren voor haar klanten....